'' Πάμε παιδιά, για εσάς και τον κόσμο της ΑΕΚ ! Θα προκριθεί η ΑΕΚάρα ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Πάμε παιδιά, για εσάς και τον κόσμο της ΑΕΚ ! Θα προκριθεί η ΑΕΚάρα ! ''


 Τη σεζόν 2010-2011 η ΑΕΚ πήρε την πρώτη πρόκριση της στα Κύπελλα Ευρώπης ( στο Τσάλλεντζ Καπ ) αποκλείοντας την Σπόρτιγκ Λισσαβόνας, με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Μπακαούκα, που πέτυχε 13 γκολ.

 Ο '' βαμμένος Αεκτζής '' από την Σαλαμίνα, μίλησε στο greekhandball.com  με φωνή σχεδόν τρεμάμενη από συγκίνηση, καθώς, αναφέρθηκε στην ομάδα που λατρεύει, την ΑΕΚ που έχει στην καρδιά του από εκείνη την ημέρα όπου ως πιτσιρίκος, βρέθηκε στον...αέρα από τον κατά 10 χρόνια μεγαλύτερο αδελφό του, τον Αγγελο, ο οποίος πανηγύρισε με αυτόν τον τρόπο για ένα γκολ της ΑΕΚ, στον αγώνα που μεταδιδόταν απευθείας από την τηλεόραση.

Ποταμός συναισθημάτων ο Χριστόφορος, ίσως, ο πιο εμβληματικός στρατιώτης της ΑΕΚ στο χάντμπολ, ένας υπέροχος άνθρωπος : '' Τι θα έλεγα αν ήμουν μπροστά στους παίκτες της ΑΕΚ ; Θα έλεγα στα παιδιά, που είμαι βέβαιος ότι όλα είναι ετοιμοπόλεμα, να παίξουν για τους εαυτούς τους, τον κόπο, την δουλειά τους όλο τον χρόνο, αλλά και να τα δώσουν όλα για τον κόσμο της ΑΕΚ ! Αυτά τα ματς είναι για μεγάλους παίκτες και μεγάλοι παίκτες υπάρχουν στην ΑΕΚ και περιμένω ότι θα το δείξουν παίζοντας και για τους φιλάθλους της ομάδας μας. Εύχομαι στα παιδιά καλή επιτυχία ! Και να είναι υπερήφανα που φοράνε τη φανέλα της ΑΕΚ ! Αν θα γούσταρα να παίξω σε αυτό το ματς ; Πάντα γούσταρα ! Κάθε ημέρα, από τότε που έφυγα από την ομάδα, στεναχωριέμαι που δεν παίζω με την ΑΕΚ. Θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου, που θα κλείσει σε αυτή τη σεζόν, στην ΑΕΚ, όμως, ούτως ή άλλως, πάντα θα την λατρεύω. Μακάρι να μπορούσα να αγωνισθώ στη Σλοβενία. Και ποιός δεν θα ήθελε να είναι σε αυτή την στιγμή, να γράψει ιστορία με την ΑΕΚάρα ; Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές, όμως, πάντα μάτωνα τη φανέλα παίζοντας για τον Δικέφαλο Αετό και χαίρομαι για το γεγονός ότι συνεχίζεται η πορεία της ΑΕΚ, με πολύ καλύτερες ασφαλώς συνθήκες. Τι περιμένω στον αγώνα ; Ολα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Τα πρώτα 15-20 λεπτά θα υπάρχει πίεση, λόγω έδρας, όμως, τα παιδιά της ΑΕΚ μπορούν να διαχειρισθούν τις δυσκολίες. Εχει παίκτες με ποιότητα η ΑΕΚ και θα γίνει ντέρμπι, αλλά, στο τέλος θα περάσει η ΑΕΚ. Το πιστεύω, το ελπίζω και το εύχομαι να προκριθεί  η ΑΕΚ στον τελικό''. 

Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments