'' Πρώτη '' για την Εθνική ομάδα στον Κορυδαλλό που ομόρφυνε...Τι είπε ο Αρβανίτης στους διεθνείς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Πρώτη '' για την Εθνική ομάδα στον Κορυδαλλό που ομόρφυνε...Τι είπε ο Αρβανίτης στους διεθνείς

 

Πρώτη προπόνηση για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών στο ΔΑΚ Κορυδαλλού, που έγινε κουκλίστικο με το τάραφλεξ το οποίο τοποθετήθηκε για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Γαλλία και την Σερβία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης ξεκίνησε την προετοιμασία με τους διεθνείς μας αφού πρώτα τους καλωσόρισε, καθώς, ανάμεσα τους είναι αρκετά νέα πρόσωπα στην Εθνική Ανδρών.

Ελειψαν οι Λιάπης, Τζωρτζίνης, οι οποίοι έπαιξαν την Τρίτη με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, υποβλήθηκαν σε μοριακό τεστ και περιμένουν το αποτέλεσμα, ώστε να ενσωματωθούν ακολούθως με την Εθνική, όπως θα συμβεί και την Παρασκευή με τον Μπουκοβίνα ενώ απουσίασε και ο  Παπαβασίλης που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.

'' Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα και την παρουσία των παιδιών '' σχολίασε ο Γιάννης Αρβανίτης στο greekhandball.com.

Μιλώντας προς τους διεθνείς, τους επεσήμανε ότι '' θα πρέπει να είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην Εθνική, καθώς, η Ελλάδα θα πάει σε μεγάλες διοργανώσεις και αυτοί θα είναι παρόντες ώστε να την εκπροσωπήσουν ''. 
















No comments