Καραμπουρνιώτης: «Να ονειρευτούμε, αφού ολοκληρώσουμε την αποστολή μας στην Σουηδία» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καραμπουρνιώτης: «Να ονειρευτούμε, αφού ολοκληρώσουμε την αποστολή μας στην Σουηδία»

Ο Πάνος Καραμπουρνιώτης ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της χθεσινής (17/04) τεράστιας νίκης (26-24) της Ανόρθωσης επί της σουηδικής, Ίσταντς, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του EHF European Cup. 

Ο 23χρονος Έλληνας διεθνής πίβοτ, ο οποίος αναδείχθηκε χθες πρώτος σκόρερ του αγώνα, καθώς πέτυχε 7 τέρματα, μίλησε στο greekhandball.com σχετικά με την μεγάλη επιτυχία των Κυανόλευκων.

Δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Παραμείναμε πιστοί στο πλάνο μας για 60 λεπτά και καταφέραμε να παρουσιαστούμε, όπως είχαμε σχεδιάσει. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς στην έδρα της αντιπάλου. Τα 2 γκολ της διαφοράς, που μας δίνουν προβάδισμα, μπορούν να ανατραπούν και γι' αυτό απαιτείται ξανά τεράστια προσπάθεια».

Ποιό ήταν το «κλειδί» της νίκης; «Το κλειδί της νίκης ήταν ότι δεν επιτρέψαμε στην Ίσταντς να τρέξει στο γήπεδο και να βγάλει αιφνιδιασμούς. Επιπλέον, είχαμε πάθος και ένταση και η άμυνά μας ήταν πολύ ενεργή». 

Ονειρεύεστε την κατάκτηση του τροπαίου; «Στόχος της ομάδας μας ήταν και είναι η κατάκτηση του νταμπλ στην Κύπρο. Κάθε ευρωπαϊκό ματς αποτελεί πρόκληση για εμάς. 

Είμαστε έτοιμοι για το προσεχές παιχνίδι, που θα κρίνει την πρόκρισή μας ή μη στους τελικούς της διοργάνωσης και παίζουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας, δίνουμε ό,τι έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Τίποτα δεν έχει κριθεί, όμως, ακόμα, ακολουθεί ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς στην Σουηδία. 

Το να κατακτήσεις ευρωπαϊκό τρόπαιο με κυπριακή ομάδα είναι όνειρο και θρίαμβος. Ωστόσο, θα πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί, προσγειωμένοι και ας ονειρευτούμε, όταν ολοκληρώσουμε την αποστολή μας».

No comments