Η Ελισάβετ Μάστακα μιλά στο greekhandball.com για την επιστροφή της - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Ελισάβετ Μάστακα μιλά στο greekhandball.com για την επιστροφή της

 


Πετυχημένη επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την έμπειρη αθλήτρια Ελισάβετ Μάστακα, η οποία φόρεσε και πάλι την φανέλα της Αναγέννησης Αρτας και συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχία της ομάδας της, που νίκησε στο Καματερό και προκρίθηκε στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου θα παίξει με την Βέροια 2017 ή τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Η Θεσσαλονικιά πίβοτ, που είχε αγωνισθεί στην Αρτα και τη σεζόν 2018-2019 ( ήταν τότε φιναλίστ στο Κύπελλο, αλλά, έφυγε ηττημένη από το τεραίν, καθώς, ήταν ο ΠΑΟΚ ο τροπαιούχος, με 33-23...)   έχει κατακτήσει 2 Κύπελλα με τον ΠΑΟΚ και πολύ θα ήθελε ασφαλώς να βρεθεί ξανά σε έναν τελικό.

Η Ελισάβετ  μίλησε στο greekhandball.com  για την επάνοδο της και το Final 4, όπως και για την πιθανότητα να παίξει απέναντι στην προηγούμενη ομάδα της   :

'' Η απόδοση μας στον χθεσινό αγώνα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή αλλά αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη κατά κύριο λόγο ώστε να βρεθούμε στο Final 4. Η απόφαση της επιστροφής μου στην Αναγέννηση δεν ήταν καθόλου δύσκολη για εμένα. Οσον αφορά τον ημιτελικό του Κυπέλλου, όποια ομάδα και αν βρεθεί απέναντι μας, το πρώτιστο ζητούμενο είναι το τι θα παρουσιάσουμε εμείς στο γήπεδο. Είμαι 24 χρόνια αθλήτρια και έχω αλλάξει πολλές ομάδες, θεωρώ πως δεν χωρανε συνασθηματισμοι ανάμεσα σε πρώην ομάδες. Οπότε, είτε  είναι τα Γιαννιτσά απέναντί μας, είτε  ή Βέροια, για μένα είναι ακριβώς το ίδιο ''.

Η επιστροφή της διεθνούς αθλήτριας έγινε 6 μήνες μετά το τελευταίο επίσημο ματς στο οποίο είχε αγωνισθεί, στα μέσα Οκτωβρίου, τότε με την Βέροια 2017, ωστόσο, ελάχιστα φάνηκε να έχει επηρεασθεί από την απραξία.   

No comments