Φιλαρέτου για Ανόρθωση : '' Απολαύσαμε ένα υπέροχο πάρτυ ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φιλαρέτου για Ανόρθωση : '' Απολαύσαμε ένα υπέροχο πάρτυ ! ''

 


'' Περάσαμε όμορφα, σα να είμαστε σε ένα υπέροχο πάρτυ, κάναμε κάτι που εάν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, ισοδυναμεί με ένα θαύμα και πήραμε δύναμη ώστε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, στο ίδιο επίπεδο, γιατί ακόμα είμαστε μόνο στην αρχή '' .

Λόγια καρδιάς από τον Γενικό Γραμματέα της Ανόρθωσης Κωνσταντίνο Φιλαρέτου, έναν υπέροχο άνθρωπο που μαζί με τον Πρόεδρο του κυπριακού συλλόγου Ανδρέα Ανδρέου και τον Τεχνικό Διευθυντή Στέφανο Φτερακίδη, είναι οι τρείς άνθρωποι που συνεργάζονται, με αποδοχή ρόλων και διαφορετικότητας, ώστε ο μεγάλος αυτός σύλλογος να διαπρέπει ( και ) στο χάντμπολ, έχοντας ήδη φθάσει τόσο ψηλά και τόσο σύντομα.

'' Τον Σεπτέμβριο θα κλείσουμε 3 χρόνια από την ημέρα που ασχοληθήκαμε ενεργά με την διοικητική ευθύνη της Ανόρθωσης στο χάντμπολ και νομίζω ότι για ένα τόσο μικρό διάστημα...κάτι έχουμε καταφέρει '' λέει στο greekhandball.com  ο Φιλαρέτου.

Πλέον, η Ανόρθωση ετοιμάζεται για το φάϊναλ φορ του Κυπέλλου Κύπρου ( στον τελικό θα παίξει με τον Παρνασσό ) και για την τελική φάση του πρωταθλήματος.

'' Τώρα ξεκινά για εμάς η σεζόν, με τους βασικούς στόχους μας και έχουμε μία δουλειά να ολοκληρώσουμε, βάζοντας απόλυτα θετικό πρόσημο σε μία αγωνιστική περίοδο που θέλουμε να θυμόμαστε ως υπέροχη, αφήνοντας κατά μέρος την πίκρα για το γεγονός ότι δεν πήγαμε στον τελικό του Κυπέλλου Ευρώπης, αν και το αξίζαμε '' παραδέχεται ο Κύπριος παράγοντας που μετρά και ζυγίζει κάθε λέξη του.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η παρουσία της Ανόρθωσης στα ημιτελικά, απέναντι στην Ισταντ, όπου έχασε την ευκαιρία να πάει στον τελικό '' με μία ακόμη ελληνική ομάδα '', όπως χαρακτηριστικά μας λέει ο Κωνσταντίνος Φιλαρέτου.

Για την ακρίβεια, ωστόσο, η Ανόρθωση θα είναι στον τελικό...

Ηδη, Ανδρέου και Φιλαρέτου έχουν προσκληθεί από την ΑΕΚ, για το πρώτο ματς στην Αθήνα και Θεού θέλοντος, θα είναι δίπλα στην Ενωση...





No comments