Τα φώτα σε Αργος, Δράμα, Νάουσα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα φώτα σε Αργος, Δράμα, Νάουσα


Με ενδιαφέρον αναμένονται οι αποψινές αναμετρήσεις Διομήδη-Αρης Νίκαιας, Δράμα-Πυλαίας και Ζαφειράκη Νάουσας-Αερωπού Εδεσσας για το πρωτάθλημα της Handball Premier :

ΔΙΟΜΗΔΗΣ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Ο Διομήδης Άργους υποδέχεται στις 18:00 τον Άρη Νικαίας για την 12η αγωνιστική της Α’ φάσης του Α’ Ομίλου με τους γηπεδούχους να έχουν ακμαίο ηθικό μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, με 27-27. 

Στον πρώτο γύρο ο Διομήδης είχε κερδίσει με 23-22 τον Άρη Νικαίας στο Ρέντη.

Ο Χρήστος Τσιγαρίδας δήλωσε στον ιστότοπο του Διομήδη : «Η ομάδα προέρχεται από ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, που μας γέμισε αυτοπεποίθηση, αλλά οφείλουμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας. Οι προπονήσεις συνεχίζουν να είναι σκληρές και στοχευμένες για τον αγώνα  με τον Άρη Νικαίας. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από την πρώτη στιγμή του αγώνα και να τηρήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Να είναι όλοι βέβαιοι πώς θα μπούμε στο παρκέ να παλέψουμε με το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τους 2 βαθμούς».

Ο προπονητής του Άρης Νικαίας, Γιάννης Γρηγοράκης, σχολίασε : « Θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε απόδοση εφάμιλλη με αυτή του παιχνιδιού του πρώτου γύρου και να βάλουμε δύσκολα στο ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα που είναι ο Διομήδης. Πιστοί στο πλάνο μας, με την δουλειά στην Ακαδημία μας,  ένας ακόμα αθλητής μας θα κάνει ντεμπούτο στην Α1 , ο  19χρονος πίβοτ  Ασβεστάς ».


ΔΡΑΜΑ-ΠΥΛΑΙΑ  

Η Δράμα υποδέχεται στις 18:00 ( ertflix) στο Κραχτίδης την Πυλαία για τη 12η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Β΄ Ομίλου κυνηγώντας την δεύτερη θέση όπως και ρεβάνς για την ήττα της από την φιλοξενούμενη, στον πρώτο γύρο. .

Για τους Δραμινούς, ο Παπάζογλου  και ο Τουνγκελίδης αναρρώνουν,  ο Παπαδόπουλος δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τελευταίο τραυματισμό του.

Ο αθλητής της Δράμας Λευτέρης Παπάζογλου δήλωσε στον ιστότοπο της ομάδας: « Παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα η οποία μας είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα εξήντα λεπτά του παιχνιδιού έτσι ώστε να έρθει η νίκη με την οποία θα κλειδώσουμε την δεύτερη θέση του ομίλου. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς».


ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΕΡΩΠΟΣ  

Ο Ζαφειράκης Νάουσας φιλοξενεί στις  18:00 τον Αερωπό Έδεσσας για την 12η αγωνιστική της Α’ φάσης του Β΄ ομίλου.

H ομάδα της Νάουσας προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα (30-25) από τον ΠΑΟΚ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός  από τη Δράμα  με 34-28 .

Ο αγώνας θα προβληθεί απευθείας μέσω του επίσημου καναλιού του Ζαφειράκη στο Youtube.


No comments