Παιχνίδι υψηλής ηθικής αξίας στην Κέρκυρα : Φαίακας-ΠΑΟΚ σε live streaming - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παιχνίδι υψηλής ηθικής αξίας στην Κέρκυρα : Φαίακας-ΠΑΟΚ σε live streaming


Ιδιαίτερο το παιχνίδι του Φαίακα με τον ΠΑΟΚ που θα ξεκινήσει στις 15.00 στην Κέρκυρα, για την 12η αγωνιστική της Α’ Φάσης της Handball Premier. 

Θα υπάρξει μετάδοση της αναμέτρησης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Φαίακα Κέρκυρας στο Facebook, «Α.Ο. Φαίαξ Handball», για έναν πολύ σπουδαίο σκοπό :

«Ο Φαίακας με το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς, θα χρησιμοποιήσει το live streaming του αγώνα με τον ΠΑΟΚ  για να προβάλει το λογαριασμό στήριξης του μαθητή Κωνσταντίνου Τσικρικώνη με σκοπό της συγκέντρωσης χρημάτων για την θεραπεία του νεαρού παιδιού».

Ο Φαίακας είναι ουραγός στον Ομιλο ενώ ο ΠΑΟΚ προχωρά αήττητος.

Ο αθλητής του Δικεφάλου του Βορρά Χρύσανθος Τσαναξίδης δήλωσε στην κάμερα του AC PAOK TV: «Είναι ένα παιχνίδι κύρους. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να συνδυάσουμε και τα 95 χρόνια που κλείνει ο μεγάλος μας σύλλογος, ο ΠΑΟΚ, με μία επιβλητική νίκη. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διατηρήσουμε και το αήττητό μας. Να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα όπως ξεκινήσαμε. Δυνατά. Σίγουρα έχουμε ξεκινήσει να σκεφτόμαστε τα πλέι-οφ. Τα ματς που μένουν θα είναι σαν τεστ για εμάς για να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι τόσο στα πλέι-οφ όσο και στο Κύπελλο».

No comments