Ο επικός θρίαμβος της Ανόρθωσης σε φωτογραφίες και η σύνθεση της ιστορικής πρόκρισης της κυπριακής θύελλας στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο επικός θρίαμβος της Ανόρθωσης σε φωτογραφίες και η σύνθεση της ιστορικής πρόκρισης της κυπριακής θύελλας στο greekhandball.com









 H Sabbianco Ανόρθωση συνεχίζει να γράφει ιστορία και το όνειρο που φαινόταν άπιαστο, έγινε πραγματικότητα, με την πρόκριση της στην τετράδα του EHF European Cup, αν και έχασε με 23-18 ( ημίχρονο 11-11 ) στην Κύπρο από την ρουμανική  Μινάρ Μπάια.

Στο πρώτο ματς, η Ανόρθωση είχε επικρατήσει με 27-22 και έτσι πέρασε στα ημιτελικά, με δεδομένο ότι σε δύο αγώνες με ίδια διαφορά τερμάτων ( πέντε ), έβαλε πιο πολλά ως φιλοξενούμενη.

Καμαρώνει όλη η Κύπρος για το θαύμα της Ανόρθωσης που τρελαίνει κόσμο.

Η ομάδα του Ζαραβίνα ( ο οποίος έχει στη διάθεση του 9 Ελληνες παίκτες που μετακινήθηκαν από το πρωτάθλημα της Handball Premier )  υπέστη την πιο γλυκιά ήττα στην ιστορία της και πλέον είναι έτοιμη να παίξει με την σουηδική Γιάσταντς.

Για την Ανόρθωση έπαιξαν οι : Κοτανίδης, Τότος 2, Χρ. Αργυρού 3, Κρητικός 6 , Κανδύλας, Μωραΐτης 1, Κεσίδης 1, Ι. Αργυρού 1 , Ασβεστάς 4 , Καραμπουρνιώτης, Φωτίου, Μπάρμπας, Μιχαήλ, Ροντρίγκες, Ιωάννου.

No comments