Σκανδάλης: «''Κλειδί'' το δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο βελτιωθήκαμε σε άμυνα και επίθεση» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σκανδάλης: «''Κλειδί'' το δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο βελτιωθήκαμε σε άμυνα και επίθεση»



Στο δεύτερο μισάωρο της εντός έδρας αναμέτρησης (28-26) με αντίπαλο την Προσοτσάνη, η Πυλαία βελτιώθηκε σε άμυνα και επίθεση και κατέκτησε, έτσι, τους δύο βαθμούς της νίκης, υπογράμμισε στο greekhandball.com ο τεχνικός της, Βασίλης Σκανδάλης, που τόνισε, ακόμα, ότι στο πρώτο μέρος η ομάδα του δεν μπορούσε να τελειώσει φάσεις.

Ανέφερε: «Για εμάς ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, γιατί είχαμε να παίξουμε πολύ καιρό και δεύτερον γιατί ήταν ο δεύτερος αγώνας χωρίς την Κατερίνα Κουκμίση, που παραχωρήθηκε στον ΠΑΟΚ. Υπήρχαν πολλά ερωτηματικά σχετικά με το πώς θα εμφανιζόμασταν, πώς θα ανταποκρινόμασταν συνολικά. 

Στην αρχή υπήρχε εκνευρισμός, καθώς επίσης και αστοχία, γεγονός που μας πήγε πίσω, δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε φάσεις. Το ματς πήγε γκολ-γκολ σε όλο το πρώτο μέρος, είχαμε πολλά άσχημα σουτ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, που ήταν το ''κλειδί'', βελτιώσαμε την άμυνά μας, δυσκολέψαμε πολύ την Προσοτσάνη και βελτιωθήκαμε στην επίθεση. Ακόμα και έτσι, ωστόσο, τα ποσοστά μας δεν ήταν καλά, αλλά ήταν καλύτερα σε σχέση με το πρώτο μισάωρο. Κάναμε... κοιλιά, αλλά ήταν αναμενόμενο. Τέλος καλό όλα καλά. 

Είναι μια σειρά παιχνιδιών, χωρίς ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, θέλουμε να βελτιώσουμε συγκεκριμένα κομμάτια στο παιχνίδι μας και να μην προκύψουν τραυματισμοί έως το τέλος».

No comments