Μιχαλάκης: «Είμαστε καινούργια ομάδα που στήνεται τώρα για την επόμενη σεζόν» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μιχαλάκης: «Είμαστε καινούργια ομάδα που στήνεται τώρα για την επόμενη σεζόν»



Κάθε αγώνας είναι ένα τεράστιο μάθημα για τους αθλητές του Φαίακα Κέρκυρας, υπογράμμισε στο greekhandball.com ο τεχνικός των νησιωτών, Κώστας Μιχαλάκης, που σχολίασε επιπλέον ότι οι Φαίακες είναι καινούργια ομάδα, που χρειάζεται χρόνο και «χτίζεται» τώρα για την επόμενη σεζόν.

Δήλωσε: «Το άγχος της καλής εμφάνισης της προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στη Δράμα μας κόστισε σήμερα σε άμυνα και επίθεση.

Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε το πάθος, το οποίο είχαμε στον προηγούμενο αγώνα στην άμυνα, ώστε να κάνουμε επαφές και αυτό μας οδήγησε σε βιαστικές αποφάσεις στην επίθεση με όχι καλά τελειώματα.

Κάθε αγώνας είναι ένα τεράστιο μάθημα για τους αθλητές μας. Έχουμε τεράστια έλλειψη από αγώνες, δεν έχουμε την εμπειρία που έχουν άλλες ομάδες, είμαστε καινούργια ομάδα που ''στήνεται'' τώρα για την επόμενη σεζόν και είμαι σίγουρος πως οι αθλητές μας παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνονται όλο και καλύτεροι. Έχω τεράστια πίστη σε αυτούς, θα δουλέψουμε στο διάστημα που ακολουθεί πάνω στα λάθη που κάναμε σήμερα και στον επόμενο αγώνα θα είμαστε πολύ βελτιωμένοι.

Συγχαρητήρια στο Ζαφειράκη Νάουσας για τη δίκαιη επικράτησή του σήμερα».

No comments