Γυρνά ( ; ) ο Λαδάκης στην Εθνική ομάδα και ποιός άλλος είναι υποψήφιος ... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γυρνά ( ; ) ο Λαδάκης στην Εθνική ομάδα και ποιός άλλος είναι υποψήφιος ...

 


Η καλή παρουσία του Μανώλη Λαδάκη στην Ιταλία, με την Σανταρέλι, δεν αποκλείεται να τον φέρει και πάλι στην Εθνική  ομάδα, καθώς, η απόδοση του αξιολογείται από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Αρβανίτη που παρακολουθεί με προσοχή όχι μόνο τους επιλέξιμους παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και εκείνους οι οποίοι αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Ο Χανιώτης αθλητής, που διακρίνεται πέμπτος από αριστερά στη φωτογραφία, από αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας, έχει αγωνισθεί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ως μέλος του Καματερού και στα 25 του είναι πολύ πιθανό ότι θα βρεθεί ξανά πολύ κοντά ώστε να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο.  



Για την Εθνική Ελλάδος, δεν θα πρέπει να ξαφνιάσει η ( επανά ) κληση παικτών από τον Διομήδη ενώ ζωηρή  υποψηφιότητα για τις κλήσεις που θα γίνουν, θέτει και ο 26χρονος Τάσος Τσαμουρίδης, ο ύψους 1.90 μ. πίβοτ ο οποίος μετακινήθηκε από τον Φαίακα στον Διομήδη Αργους, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Τσαμουρίδης ήταν πέρσι, προ των πυλών της Εθνικής ομάδας, αλλά, ατύχησε καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και μοιραία έμεινε πίσω.

Πλέον, είναι γερός και δυνατός, υπολογίζεται ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις σε μία θέση ιδιαίτερων απαιτήσεων και είναι στους παίκτες που φαίνεται ότι βρίσκονται, με σχετικό προβάδισμα, στο μπλοκάκι με τις σημειώσεις του Γιάννη Αρβανίτη.

      


No comments