Ξεκούραστα στον τελικό του EHF European Cup των γυναικών η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, αφού δεν έγιναν τα παιχνίδια της απέναντι στην Γιαλικάβακσπορτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκούραστα στον τελικό του EHF European Cup των γυναικών η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, αφού δεν έγιναν τα παιχνίδια της απέναντι στην Γιαλικάβακσπορτς

Στον τελικό του EHF European Cup των γυναικών βρίσκεται η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, καθώς στην Γιαλικάβακσπορτς, την οποία θα αντιμετώπιζε στον ημιτελικό, παρουσιάστηκαν επιπλέον κρούσματα Covid-19. Αρχικά, την περασμένη εβδομάδα, υπεύθυνοι της τουρκικής ομάδας ενημέρωσαν την EHF πως μέλη τους είναι θετικά στον κορονοϊό και έτσι συμφωνήθηκε οι δύο αναμετρήσεις να λάβουν χώρα στις 3 και στις 4 Απριλίου στο Ζάγκρεμπ. 

Ωστόσο, προχθές (28/03), η Γιαλικάβακσπορτς πληροφόρησε την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία πως επιπλέον μέλη της προσβλήθηκαν από τον ιό και η απομόνωσή τους θα διαρκέσει πέραν την 4ης Απριλίου. Η EHF εφάρμοσε σχετικούς κανονισμούς και τα δύο ματς κατοχυρώθηκαν με σκορ 10-0 στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. 

Η κροατική ομάδα αναμένει, πλέον, την αντίπαλό της στον τελικό, η οποία θα προκύψει από το ζευγάρι Μάλαγα - Μπαλονμάν Ατλέτικο Γκουάρδες (18-23 υπέρ της Μάλαγα το πρώτο ματς).

No comments