Προάγγελος θετικών εξελίξεων το... δήθεν μπέρδεμα των λοιμωξιολόγων; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προάγγελος θετικών εξελίξεων το... δήθεν μπέρδεμα των λοιμωξιολόγων;


Να κλαις ή να γελάς; Ένα... δήθεν μπέρδεμα των λοιμωξιολόγων κατά την εξέταση των δεδομένων που αφορούν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας στο χάντμπολ και ευρύτερα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που πρώτο ανέδειξε το θέμα (δείτε εδώ), στην σημερινή (05/03) σύσκεψη της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων επικράτησε μεγάλη ένταση μεταξύ των μελών της Επιτροπής και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς επίσης και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά. Και αυτό καθώς, σύμφωνα με όσα παρουσιάζονται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι λοιμωξιολόγοι... μπέρδεψαν τα κρούσματα στο βόλλεϋ ανδρών μ' εκείνα στο βόλλεϋ γυναικών (σ.σ. κρούσματα εμφανίστηκαν αρχικά στο βόλλεϋ ανδρών και επεκτάθηκαν στην συνέχεια στο βόλλεϋ γυναικών). Οι ίδιοι θεώρησαν ότι αφού -κατά την λανθασμένη εντύπωσή τους- τα κρούσματα ξεκίνησαν από το βόλλεϋ γυναικών (ερασιτεχνικός αθλητισμός) θα πρέπει να διακοπούν όλα τα ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα, καθώς σε αυτά δεν εφαρμόζονται, θεώρησαν, αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Νόμιζαν, επίσης, αποκαλύπτει το ίδιο ρεπορτάζ, ότι το βόλλεϋ της Σύρου (Φοίνικας Σύρου) είναι γυναικών και όχι ανδρών και το συνέδεσαν με τα κρούσματα στο νησί μετά από το ματς με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας.

Οι Αυγενάκης, Μαυρωτάς ζήτησαν την άμεση διόρθωση της τελευταίας απόφασης των λοιμωξιολόγων, στους οποίους έδειξαν πίνακες με ποικίλα στοιχεία (αριθμός τεστ, δείκτες θετικότητας κτλ) και άκουσαν τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων σχετικά με αυστηροποίηση των προϋποθέσεων (π.χ. τεστ 48 ώρες πριν από τις αναμετρήσεις). Οι Αυγενάκης, Μαυρωτάς, επιπλέον, άσκησαν, τονίζει το ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κριτική στους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι αποφάσισαν χωρίς εκείνους.

No comments