Ζαφειράκης Ν.: «Δηλώνουμε παρών σε οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα και οποτεδήποτε αυτή μας ζητηθεί» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζαφειράκης Ν.: «Δηλώνουμε παρών σε οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα και οποτεδήποτε αυτή μας ζητηθεί»



Παρών σε οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα και οποτεδήποτε αυτή ζητηθεί, δήλωσε ο Ζαφειράκης Νάουσας, που γνωστοποίησε την απόκτηση τεσσάρων νέων παικτών. Παράλληλα, τονίστηκε πως η ομάδα θα διενεργεί από εδώ και στο εξής μοριακά τεστ.


Ακολουθεί το δελτίο Τύπου, που απεστάλη στο greekhandball.com:


«Χρόνια πολλά και καλά ευχόμαστε στον Υπεύθυνο του τμήματος χάντμπολ της ομάδας μας, Θεολόγη Κασάπη. Με αφορμή το ευχάριστο γεγονός των γενεθλίων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε παρών σε οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα και οποτεδήποτε αυτή μας ζητηθεί.  

Επίσης, καλωσορίζουμε στο ήδη πολυάριθμο δυναμικό της ομάδας μας, τέσσερα νέα μέλη (Μπόλας Βασίλειος ΧΑΝΘ, Γαλίτης Ιωάννης Κερκυραϊκός, Τούφας Αργύριος, Καραμπέλκος Αριστείδης). Άξιο αναφοράς είναι ότι η ομάδα αποτελείται μόνο από Ναουσαίους παίκτες, γεγονός το οποίο μας κάνει αρκετά περήφανους. Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος αποφάσισε από εδώ και στο εξής να διενεργεί μοριακά τεστ, λόγω της αυξημένης επικινδυνότητας που επικρατεί στην χώρα».

No comments