Pregame: Δράμα - Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δράμα - Φαίακας Κέρκυρας



Η Δράμα υποδέχεται αύριο (28/02, 12:00) τον ριζικά ανανεωμένο Φαίακα Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι Δραμινοί είναι δεύτεροι στην βαθμολογία του 2ου ομίλου έχοντας 9 πόντους, ενώ ο Φαίακας 3.

Ο αθλητής της Δράμας, Αδάμ Παπαδόπουλος (26χρονος πίβοτ), δήλωσε στο greekhandball.com: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάει επιτέλους το Πρωτάθλημα, έπειτα από μια παύση περίπου 4 μηνών. Είναι μια μεγάλη ανάσα για τα σωματεία, αλλά και για τους ίδιους αθλητές να μπορούν πλέον να παίξουν έστω και υπό αυτές τις συνθήκες. Στόχος της ομάδας είναι το αυριανό μας παιχνίδι εναντίον της Κέρκυρας. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο, αλλά πιστεύουμε πολύ σ' εμάς. Η ομάδα μας είναι έτοιμη γι' αυτή την μάχη και ας νικήσει ο καλύτερος».

Ο Παπαδόπουλος αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο και θα δοκιμάσει στην προθέρμανση, πριν από το παιχνίδι, για να διαπιστωθεί αν θα μπορεί να αγωνιστεί.

Από την άλλη, ο παίκτης των Φαιάκων, Αλέξανδρος Δούγιας (28χρονος αριστερός εξτρέμ), τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Επιτέλους έφτασε η στιγμή να επιστρέψουμε στα γήπεδα. Μπορεί οι συνθήκες να μην έχουν αλλάξει, όμως τουλάχιστον θα κάνουμε ξανά αυτό που αγαπάμε. 

Σχετικά με το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την Δράμα, η ομάδα μας έχει αλλάξει αρκετά συγκριτικά με πριν από την διακοπή του Πρωταθλήματος. Έχουν αποχωρήσει παίκτες με εμπειρία, αλλά νομίζω ότι έχουμε αθλητές με όρεξη. Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν αρκετά δύσκολο αντίπαλο, που τα πήγε περίφημα στον πρώτο γύρο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραδοθούμε αμαχητί και δεν θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Έχουμε κάποιες απώλειες και ιδιαίτερα του Αντώνη Κόντη είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας. Παρ' όλα αυτά, θεωρώ ότι όποιος αγωνιστεί, χωρίς άγχος βέβαια, θα δώσει ό, τι καλύτερο μπορεί και στο τέλος θα κάνουμε το "ταμείο ". Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή αρχή και εννοείται πρωτίστως με υγεία».

Ο Κόντης έχει υποστεί θλάση στην γάμπα και θα απουσιάσει. Τραυματίας είναι, ακόμα, ο Γεωργαλής, στον οποίο έχει τοποθετηθεί νάρθηκας στον καρπό και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς επίσης και ο Δημητρέλος (μέση).  

No comments