Γρηγοράκης: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας - Κρατάμε το ντεμπούτο και την πολύ καλή εμφάνιση του Αλωπούδη» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γρηγοράκης: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας - Κρατάμε το ντεμπούτο και την πολύ καλή εμφάνιση του Αλωπούδη»

Ο προπονητής του Άρη Νίκαιας, Γιάννης Γρηγοράκης, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, παρά την νίκη, στην εντός έδρας αναμέτρησή της με αντίπαλο την Σαλαμίνα (28-25), σύμφωνα με όσα δήλωσε στο greekhandball.com. Ιδιαίτερη μνεία έκανε, επιπλέον, στην εμφάνιση του 16χρονου, Θόδωρου Αλωπούδη, που προέρχεται από τα «σπλάχνα» της ομάδας της Νίκαιας.

Υπογράμμισε στην ιστοσελίδα μας: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε ξανά στο γήπεδο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και εμείς, όπως και κάποιες άλλες ομάδες, έχουμε ορισμένες ενστάσεις όσον αφορά στον τρόπο συνέχειας του Πρωταθλήματος. 

Όσον αφορά στο παιχνίδι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας, είχαμε πολλά... σκαμπανεβάσματα. Δεν είχαμε τις επαφές που θα θέλαμε στην άμυνα και δεν κερδίσαμε τις μπάλες, που επιθυμούσαμε, για να τρέξουμε στο γήπεδο. Δεν είχαμε, επίσης, καθόλου ρυθμό στην επίθεση. Θεωρώ, ωστόσο, ότι με τα παιχνίδια, που θα ακολουθήσουν, θα αποκτήσουμε αγωνιστικό ρυθμό και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον ρυθμό, που είχαμε, πριν από την διακοπή. 

Θα πρέπει να κρατήσουμε το ντεμπούτο και την πολύ καλή εμφάνιση του Αλωπούδη. Αυτά μας ικανοποιούν, καθώς ο κόσμος αντιλαμβάνεται την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες μας. Στα επόμενα ματς, ανάλογες ευκαιρίες θα θέλαμε να πάρουν και άλλοι νεαροί αθλητές μας».

No comments