Το greekhandball.com σας δίνει τις απαντήσεις για την επανέναρξη.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το greekhandball.com σας δίνει τις απαντήσεις για την επανέναρξη....


 
Aπό την σύσκεψη των ομάδων της Handball Premier με την ΟΧΕ, προέκυψαν ορισμένες '' ειδήσεις '', που αναμένεται να πάρουν επίσημη και συγκεκριμένη μορφή τις επόμενες ημέρες :
Κατ΄ αρχήν φαίνεται ότι το πρωτάθλημα θα συνεχισθεί με πρόκριση από τους 2 Ομίλους των 3 πρώτων ομάδων, όχι των 4 όπως είχε αποφασισθεί και συμπεριληφθεί στην αρχική προκήρυξη. Ο λόγος ; Ετσι, θα γίνουν λιγότερα παιχνίδια και θα ολοκληρωθεί η σεζόν σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Το Κύπελλο Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί και μάλιστα θα υπάρξει φάϊναλ φορ για την ανάδειξη της ομάδας που θα πάρει το τρόπαιο.
Υποβιβασμός ομάδων δύσκολα θα υπάρξει. Αρκεί να παρουσιασθούν όλες οι ομάδες στην επανέναρξη των αγώνων. Θα πέσει όποια ομάδα δεν παίξει και μόνον αυτή. Τι θα γίνει στη νέα σεζόν με τον αριθμό των ομάδων ; Η σκέψη για πρωτάθλημα 16 ομάδων σε 2 Ομίλους των 8, είναι υπαρκτή και επεξεργάσιμη.
Αναφορικά με τοποθέτηση περί πιθανότητας αποχώρησης ομάδας από το πρωτάθλημα, όπως διατυπώθηκε στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, μένει να κριθεί στην πράξη, αν και δεν φαίνεται να είναι ρεαλιστική.

No comments