Δημητρούλιας : '' Δεν υπάρχει ομάδα ανώτερη από εμάς...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας : '' Δεν υπάρχει ομάδα ανώτερη από εμάς...''

 Σε δηλώσεις του, στην εφημερίδα ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, ο Δημήτρης Δημητρούλιας αποκάλυψε ότι επί μία εβδομάδα δεν κοιμήθηκε καθόλου, προετοιμαζόμενος για τη ρεβάνς με τους Ρουμάνους ενώ παραδέχθηκε τα εξής : "Δουλέψαμε πάρα πολύ το ματς. Είπαμε πως το πρώτο παιχνίδι θα είναι οδηγός μας για την πρόκριση. Έπρεπε να το διαβάσουμε πάρα πολύ καλά. Στο μυαλό μου είχα ότι το παιχνίδι είχε πολλές πιθανότητες για να γίνει θρίλερ και έπρεπε εμείς από τον πάγκο να έχουμε καθαρό μυαλό. Για αυτό το έζησα με πολύ ηρεμία και έζησα την ένταση του αγώνα περισσότερο βλέποντας το στο βίντεο μετά. Σε καμία περίπτωση δεν πέρασε από το μυαλό ότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε. Αν συνέβαινε αυτό τα πάντα θα είχαν τελειώσει. Το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν να παρατηρήσουμε καλά τον αντίπαλο. Και τα άλλα θα έρθουν, η διαφορά θα ερχόταν, δεν υπήρχε περίπτωση. Ένα +5 στο χάντμπολ μοιάζει με ένα 2-0 στο ποδόσφαιρο. Χρειάζεται μια ιδιαίτερη διαχείριση. Αν η ομάδα κάνει κοιλιά, να το υπενθυμίσουμε συνεχώς. Και αυτό έκανε όταν μας έφτασαν στα δύο γκολ. Δεν είναι συνηθισμένο η διαχείριση σκορ, χάνεται εύκολα η συγκέντρωση. Αυτό που έλεγα συνεχώς στους παίκτες μου είναι να τους υπενθυμίζω πόσα γκολ χρειαζόμαστε".

Όσο για την πρώτη αντίδραση μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Δημητρούλιας τόνισε: "Θυμάμαι μόνο ότι ήρθε ο Μπάμπης Δομπρής και με πήρε αγκαλιά και είπαμε απλά ότι το αξίζαμε. Το τελευταίο σουτ ήταν ρουλέτα, θα μπορούσε να μπει αυτό το γκολ, θα μπορούσε και όχι. Όμως όλα πήγαν όπως έπρεπε γιατί το αξίζει η ομάδα για αυτή την προσπάθεια".

Για την κλήρωση επεσήμανε : "Όλες οι ομάδες που έφτασαν μέχρι εδώ είναι άξιες. Δεν θεωρώ πως υπάρχει ομάδα ανώτερη από μας. Η Σουηδική είναι δυνατή ομάδα αλλά ίσως και να μας ταιριάζει αυτό, η Σλοβένικη είναι ομάδα που παίζει έξυπνο χάντμπολ. Οι Ρώσοι είναι πάντα υπολογίσιμοι. Με όποιον και να κληρωθούμε, είναι τρομακτική η σημασία να ξεκινήσουμε αγώνες και φιλικά, καθώς, έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτή η απραξία. Εάν είχαμε αγώνες, θα ήταν όλα πολύ καλύτερα και θα παρουσιάζαμε μία διαφορετική, βελτιωμένη, εικόνα ".


No comments