Τογανίδης: «Περιμένουμε βοήθεια, για να κρατηθούμε ζωντανοί» (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τογανίδης: «Περιμένουμε βοήθεια, για να κρατηθούμε ζωντανοί» (vid)



Σε αναμονή βοήθειας από χορηγούς, φορείς της πόλης, καθώς και από τον Δήμο, ώστε να κρατηθεί η ομάδα ζωντανή, βρίσκεται η Δράμα, τόνισε ο επικεφαλής του τμήματος χάντμπολ, Θόδωρος Τογανίδης, σε δηλώσεις του, μέρος των οποίων απομαγνητοφώνησε το greekhandball.com. Παράλληλα, επεσήμανε ότι οι αθλητές του συνόλου αγωνίζονται για τα όνειρά τους.

Δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι δώρο η επανέναρξη του Πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι θα ανταποκριθούμε. Είμαστε ερασιτεχνική ομάδα, αλλά λειτουργούμε με επαγγελματικά πρότυπα. Οι χορηγοί έχουν στερέψει. Οι φορείς της πόλης, όσοι χορηγοί μπορούν, καθώς και ο Δήμος, θα πρέπει να στηρίξουν την ομάδα. Περιμένουμε να σταθούν αρωγοί, για να μας κρατήσουν ζωντανούς. Είμαστε στην αναμονή βοήθειας, για να ανταπεξέλθουμε πλήρως και να... ανασάνουμε. 

Αγωνιστικά, έχουμε μια ομάδα που διαχρονικά είναι η καλύτερη στο δραμινό χάντμπολ. Αυτό μας ''πίεσε'' να κρατήσουμε όλους τους αθλητές μας. Θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο ψηλά η ομάδα μας. Είμαστε η μοναδική ομάδα στην Α1 που έχει τόσους πολλούς γηγενείς παίκτες, έχουμε 17 Δραμινούς. Τα παιδιά αγωνίζονται για τα όνειρά τους και αυτό δεν μας αφήνει ασυγκίνητους. 

Από το 2003 και μετά οι ομάδες δεν είχαν καμία κρατική επιχορήγηση. Χαιρετίζουμε το πρώτο βήμα της ΓΓΑ περί οργάνωσης των σωματείων, μέσω του Μητρώου. Ωστόσο, τα ποσά είναι... σταγόνα στον ωκεανό για ομάδες της Α1. Είναι, όμως, μια αρχή».  


No comments