Μείωση 20% στις αμοιβές των διαιτητών, παρατηρητών και κριτών - Καλύπτονται τα τεστ των ίδιων και τα κόστη διαιτησίας, γραμματείας στο Κύπελλο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μείωση 20% στις αμοιβές των διαιτητών, παρατηρητών και κριτών - Καλύπτονται τα τεστ των ίδιων και τα κόστη διαιτησίας, γραμματείας στο Κύπελλο

 

Μείωση της τάξης του 20% στις αμοιβές των διαιτητών, των παρατηρητών και των κριτών για τα Πρωταθλήματα της Handball Premier και της Α1 Γυναικών αποφασίστηκε από το ΔΣ της ΟΧΕ. Επιπλέον, αποφασίστηκε να καλυφθεί το κόστος για τα τεστ Covid-19 των ίδιων. Το greekhandball.com προανήγγειλε χθες (24/02) το βράδυ το γεγονός (δείτε εδώ) και το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε. Ακόμα, η ελληνική Ομοσπονδία χάντμπολ θα καλύψει τα έξοδα διαιτησίας και γραμματείας στο Κύπελλο Ανδρών και Γυναικών. 


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ:


«Με απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος μειώνονται κατά 20% οι αμοιβές των διαιτητών, παρατηρητών και κριτών στις κατηγορίες Handball Premier και Α1 Γυναικών έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η Ομοσπονδία επίσης θα καλύψει το κόστος των τεστ covid-19 των διαιτητών, παρατηρητών και κριτών για όλα τα ματς έως το τέλος της σεζόν, ενώ επίσης θα καλύψει τα κόστη διαιτησίας και γραμματείας σε όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών - Γυναικών.

Είχε προηγηθεί σε πολύ καλό κλίμα τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε Ομοσπονδία, ΚΕΔ και τους Συνδέσμους των Διαιτητών και των Κριτών.

Οι εκπρόσωποι των διαιτητών και των κριτών κατανόησαν πλήρως την δύσκολη οικονομική κατάσταση των σωματείων και το γεγονός πως όλοι θα πρέπει να συνδράμουν για την επιβίωση του αθλήματος που όλοι υπηρετούμε».

No comments