Μπατζαρακούδη: «Tυχερές, που λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, συνεχίζουμε τις προπονήσεις» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπατζαρακούδη: «Tυχερές, που λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, συνεχίζουμε τις προπονήσεις»

Από τις τυχερές ομάδες είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την αθλήτρια του γυναικείου τμήματός του, Δήμητρα Μπατζαρακούδη, καθώς λόγω των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεών του συνεχίζει τις προπονήσεις, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες, εξαιτίας του κορονοϊού. Η 26χρονη δεξιά εξτρέμ δήλωσε, επίσης, στο acpaok.gr, χαρούμενη που βρίσκεται στο δεύτερο σπίτι της, στον Δικέφαλο του Βορρά.


- Μία προσωπική και ομαδική αποτίμηση του 2020;

«Το 2020 ήταν μία διαφορετική χρονιά για όλους μας. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ, στο δεύτερο σπίτι μου! Σαν ομάδα, ήμασταν μέσα στους στόχους μας όσο συνεχιζόταν το πρωτάθλημα. Είμαστε από τις τυχερές οφείλω να πω διότι λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων συνεχίζουμε τις προπονήσεις παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας».


- Πώς επηρέασε η πανδημία τον αθλητισμό;

«Σίγουρα επηρεάζει όλους η κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, όμως δεν έχουμε πολλές επιλογές εκτός από το ακολουθήσουμε τις εντολές των ειδικών».


- Οι ευχές σου για το 2021;

«Εύχομαι το 2021 να προσπεράσουμε αυτές τις πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες, και να έχουμε υγεία για να μπορέσουμε να συνεχίζουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, εμείς σαν αθλήτριες αλλά και όλος ο κόσμος».

No comments