Οι θέσεις του ΠΣΑΧ ενόψει των αυριανών (02/01) τηλεδιασκέψεων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι θέσεις του ΠΣΑΧ ενόψει των αυριανών (02/01) τηλεδιασκέψεων



Τηλεδιασκέψεις μεταξύ όλων των φορέων του χάντμπολ πρόκειται να πραγματοποιηθούν αύριο (02/01) στις 11:00 και στις 13:00 για την Handball Premier και την Α1 Γυναικών αντίστοιχα. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Χειροσφαίρισης (ΠΣΑΧ) ενημέρωσε σχετικά με τις θέσεις του, τις οποίες θα εκφράσει κατά τις αυριανές συζητήσεις.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΣΑΧ:


«Μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. της ΟΧΕ στις 30/12/2020, με χαρά ενημερωθήκαμε για την επικείμενη τηλεδιάσκεψη μεταξύ όλων των φορέων του αθλήματος που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 02/01/2021 στις 11:00 και στις 13:00 για τους άνδρες και τις γυναίκες αντίστοιχα.  Επιτέλους το αίτημα που κατατέθηκε στην ομοσπονδία από την πλευρά μας στις αρχές Νοεμβρίου θα προχωρήσει, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή για την επανέναρξη των προπονήσεων και στη συνέχεια  των πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών.

Ενημερώνοντας τα μέλη μας θα θέλαμε να σημειώσουμε επιγραμματικά τις θέσεις που πρόκειται να κοινοποιηθούν από τους εκπροσώπους του Συλλόγου ενώπιον όλων των φορέων του αθλήματος.

Πρώτον, θα ξεκαθαριστεί από την πλευρά μας πως για την επανέναρξη των προπονήσεων δεν χωράει άλλη αναμονή και ότι η ανάγκη επανόδου των αθλητών και των αθλητριών κρίνεται επιτακτική.

Δεύτερον, θα τονιστεί η αδυναμία των αθλητών να συνεισφέρουν οικονομικά για τη διενέργεια των τεστ, λόγω του οικονομικού αδιεξόδου στο οποίο έχουν περιέλθει τους δύο αυτούς μήνες της αναστολής (προστιθέμενοι στους δύο περσινούς μήνες αποχής) και την προσδοκία ότι δεν θα ενταθεί η οικονομική τους αποτελμάτωση στον βωμό της επανέναρξης στο μέλλον και μετά την έναρξη προπονήσεων και αγώνων.

Τρίτον, θα ζητηθεί ο απαιτούμενος χρόνος προετοιμασίας των 4-5 εβδομάδων για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης. 

Κινούμαστε με γνώμονα όλα τα παραπάνω και με την ελπίδα ότι ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του για τη μοίρα του αθλήματος και δεν θα ληφθούν αποφάσεις, που θα κατακερματίσουν τις αθλήτριες και τους αθλητές.   

Ευχόμαστε να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και με αμέριστη συμπαράσταση μέχρι την αντάμωση στο γήπεδο!».

No comments