«Βαριές» κουβέντες από τον Χάνσεν, που έβαλε στο στόχαστρο την διοργανώτρια του Παγκοσμίου, Αίγυπτο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Βαριές» κουβέντες από τον Χάνσεν, που έβαλε στο στόχαστρο την διοργανώτρια του Παγκοσμίου, Αίγυπτο

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αίγυπτο (13-31 Ιανουαρίου), η δήλωση του σούπερσταρ του παγκόσμιου χάντμπολ, Μικέλ Χάνσεν, ταράσσει τα νερά. 

Ο αθλητής της Εθνικής Δανίας και της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε πως ο ίδιος αλλά και άλλοι αθλητές δεν συμφωνούν, όπως υποστήριξε, όσον αφορά στην πιθανότητα να επιτραπεί η είσοδος στα γήπεδα σε θεατές, επεσήμανε πως σκέφτεται ακόμα και να ακυρώσει την συμμετοχή του, τα... έβαλε με τους διοργανωτές και υπογράμμισε ότι κάποιοι ενδιαφέρονται περισσότερο για την οικονομία, παρά για την υγεία.

Ο 33χρονος αθλητής σχολίασε: «Θα έλεγα ψέματα, αν δήλωνα πως δεν σκέφτηκα να ακυρώσω την συμμετοχή μου και ακόμα μάλιστα το εξετάζω. Περιμένω ενημέρωση αναφορικά με το πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό (σ.σ. η είσοδος θεατών) και πώς θα προστατευτεί η υγεία μας. Δεν θα έπρεπε να βρίσκονται θεατές στα γήπεδα. Αυτό δεν βγάζει νόημα». 

Ανέφερε ακόμα: «Σε χώρες όπως η Δανία, η Γαλλία και η Γερμανία, στις οποίες θεωρώ πως η πανδημία λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν, παίζουμε σε άδεια γήπεδα. Στην Αίγυπτο, από την άλλη, καλούμαστε να παίξουμε με κόσμο. Δεν είμαι ο μόνος που δεν το καταλαβαίνω αυτό. Φαίνεται πως κάποιοι ενδιαφέρονται περισσότερο για την οικονομία, παρά για την υγεία των παικτών».

No comments