Ο Νίκος Χρόνης σχολιάζει, για το greekhandball.com, την απόδοση των Παπαματθαίου - Χρηστίδη στο χθεσινό (10/12) πολύ μεγάλο παιχνίδι, Ολλανδία - Νορβηγία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Χρόνης σχολιάζει, για το greekhandball.com, την απόδοση των Παπαματθαίου - Χρηστίδη στο χθεσινό (10/12) πολύ μεγάλο παιχνίδι, Ολλανδία - Νορβηγία



Ο Νίκος Χρόνης του Συνδέσμου Διαιτητών Πελοποννήσου, διευθύνει παιχνίδια χάντμπολ από το 1998 και στην πρώτη κατηγορία ανδρών «σφυρίζει» από το 2004. Ο κ. Χρόνης παρακολούθησε χθες (10/12) το πολύ μεγάλο ματς, Ολλανδία - Νορβηγία, για το EURO 2020 των γυναικών και σχολίασε, για λογαριασμό του greekhandball.com, την απόδοση των Ελληνίδων διαιτητών, Ιωάννας Παπαματθαίου - Ιωάννας Χρηστίδη. 

Ο κ. Χρόνης ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Τα κορίτσια πήγαν πάρα πολύ καλά. Το παιχνίδι ήταν πολύ γρήγορο και αυτό βοήθησε τις Παπαματθαίου - Χρηστίδη, γιατί δεν είχε πολλά σφυρίγματα. Το μέγεθος των ομάδων, που είναι παραδοσιακές δυνάμεις στο χάντμπολ, θα μπορούσε, όμως, να τις αγχώσει πολύ. Παρ' όλα αυτά, εκείνες στάθηκαν στο ύψος τους σ' ένα δύσκολο, αλλά «καθαρό», ματς. 

Κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους και αυτό είναι πολύ θετικό για τους διαιτητές, δεν απασχόλησαν με τις αποφάσεις τους. Επιπλέον, ήταν πολύ καλές στο παθητικό και στη μεταξύ τους συνεργασία. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο η Νορβηγία ξέφυγε, πήρε διαφορά ακόμα και 10 τερμάτων. Τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν, επίσης, πολύ καλά και στο πειθαρχικό ποινές.

Συνολικά, το ελληνικό διαιτητικό δίδυμο ανταπεξήλθε θαυμάσια από το πρώτο κιόλας λεπτό. Αντιπροσωπεύει επάξια την ελληνική διαιτησία, όπως συμβαίνει άλλωστε και με άλλους διαιτητές μας».

No comments