Η Φλένσμπουργκ «πέρασε» από την έδρα της Έλβερουμ και ισοβαθμεί στην κορυφή του πρώτου ομίλου με την Κιέλτσε - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Φλένσμπουργκ «πέρασε» από την έδρα της Έλβερουμ και ισοβαθμεί στην κορυφή του πρώτου ομίλου με την Κιέλτσε

Την 6η της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2020-21 πέτυχε η Φλένσμπουργκ, εκτός έδρας (29-30, 12-15 το ημίχρονο), με αντίπαλο την Έλβερουμ, η οποία παραμένει στην τελευταία θέση του ομίλου Α της διοργάνωσης (σ.σ. μετέχουν 8 ομάδες σε κάθε έναν από τους 2 ομίλους). Έτσι, οι Γερμανοί έφτασαν στους 13 πόντους και ισοβαθμούν με την Κιέλτσε, που βρίσκεται στην κορυφή του γκρουπ, ενώ οι Νορβηγοί παρέμειναν στους 2, έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς έχουν αγωνιστεί σε 7 αναμετρήσεις. Η Φλένσμπουργκ, αντίθετα, που χθες (10/12) είχε να αντιμετωπίσει τις απουσίες των αριστερόχειρων, Σέμπερ, Ροντ, έχει αγωνιστεί σε 8.

Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε καlύτερα στο ματς, ωστόσο η Φλένσμπουργκ, που βοηθήθηκε πολύ από τον Νορβηγό γκολκίπερ της, Μπέργκερουντ, κατάφερε να ισορροπήσει και στη συνέχεια να φέρει το παιχνίδι στα... μέτρα της. Η Έλβερουμ πάτησε... γκάζι στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα, έχοντας ως κινητήριο μοχλό της τον Ματέ (αναδείχθηκε MVP), όμως η Φλένσμπουργκ παρέμεινε αποτελεσματική σε άμυνα και επίθεση και κυριάρχησε.

No comments