Ανταλής: «Είχαμε να διαχειριστούμε δύο παράγοντες - Για ακόμη μία φορά την... πληρώνει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανταλής: «Είχαμε να διαχειριστούμε δύο παράγοντες - Για ακόμη μία φορά την... πληρώνει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός»

Για ακόμη μία φορά την... πληρώνει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, τόνισε ο προπονητής του Άρη Νίκαιας, Γιάννης Ανταλής, μιλώντας στο greekhandball.com, έπειτα από την εντός έδρας επικράτηση (21-12) της ομάδας του απέναντι στον Αθηναϊκό. Ανέφερε, επιπλέον, πως ο Άρης, στο σημερινό ματς, είχε να διαχειριστεί δύο παράγοντες, τον ψυχολογικό και εκείνον, που σχετίζεται με την αποχή από την δράση το τελευταίο διάστημα.

Ανέφερε: «Πρωτίστως θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στην αθλήτρια του Αθηναϊκού, Έφη Μαργέτα, η οποία είχε μία άτυχη στιγμή κατά την διάρκεια του αγώνα. Περαστικά, επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ και στις δικές μας αθλήτριες, οι οποίες προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό. 

Όσον αφορά στο παιχνίδι, θεωρώ πως δεν κινδυνέψαμε, το ελέγχαμε. Ωστόσο, σήμερα είχαμε να διαχειριστούμε δύο παράγοντες. Ο πρώτος ήταν ο ψυχολογικός, λόγω των κρουσμάτων και ο δεύτερος και πιο βασικός ήταν αυτός που σχετίζεται με την απραξία, με άλλα λόγια με την έλλειψη προπονήσεων τις τελευταίες 12 περίπου ημέρες. Αυτό φάνηκε σήμερα, γιατί αν και βγάζαμε άμυνες, δεν μπορούσαμε να βρεθούμε εύκολα στο τρανζίσιον και τα σουτ μας δεν ήταν αυτά, τα οποία θα έπρεπε να κάνουμε. Όπως και να έχει, αγωνιστικά και μόνο τέλος καλό όλα καλά και αυτό το λέω, με αφορμή τον τραυματισμό της κοπέλας. Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου για την νίκη και συνολικά για την προσπάθειά τους.

Σχετικά με την επικείμενη διακοπή του Πρωταθλήματος, είναι λυπηρό ότι για ακόμη μία φορά την... πληρώνει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Δεν ξέρω πού μπορεί να ''βγει'' αυτό, γιατί το συνεχές ''σταμάτα-ξεκίνα'' δεν βοηθά καθόλου. Δεν υπάρχουν χορηγίες από πίσω. Οι σύλλογοι ζουν, κατά κύριο λόγο, από τις συνδρομές των υποδομών. Ελπίζω να έχει αίσιο τέλος αυτή η κατάσταση και σύντομα να είμαστε ξανά όλοι στο γήπεδο, υγιείς».

No comments