Παπουτσιδάκη: «Ακόμα βρισκόμαστε σε στάδιο προσαρμογής - Πιστεύω πως θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπουτσιδάκη: «Ακόμα βρισκόμαστε σε στάδιο προσαρμογής - Πιστεύω πως θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον»



Σε στάδιο προσαρμογής βρίσκεται ακόμα ο Αθηναϊκός, σύμφωνα με την 34χρονη πίβοτ της ομάδας, Δήμητρα Παπουτσιδάκη, η οποία μίλησε στο greekhandball.com, έπειτα από την εκτός έδρας αναμέτρηση (21-12) κόντρα στον Άρη Νίκαιας. 

Δήλωσε: «Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στη συμπαίκτριά μου, Έφη Μαργέτα, που τραυματίστηκε. Αυτό το γεγονός μας επηρέασε προς το τέλος του ματς. 

Είναι δύσκολη σεζόν για εμάς. Βρισκόμαστε ακόμα σε στάδιο προσαρμογής. Προσπαθούμε να βρούμε τα ''πατήματά'' μας. Έχουμε ανθρώπους, που μας στηρίζουν και πιστεύω πως θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Όσον αφορά στην πιθανότητα της διακοπής, θα ήταν αρνητική για όλες τις ομάδες. Θα πρέπει, όμως, με κάθε τρόπο να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο. Ελπίζω να βγούμε σύντομα από αυτή την δυσάρεστη κατάσταση και σύντομα να επιστρέψουμε στα γήπεδα. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Άρη και καλή συνέχεια, επίσης, σε όλες τις ομάδες».

No comments