Οι Σιταποθήκες δίνουν ζωή ( και ) στο χάντμπολ... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι Σιταποθήκες δίνουν ζωή ( και ) στο χάντμπολ...

 


Δικαιολογημένα καμαρώνει ο Ολυμπιακός Κερατσινίου, για τα παιδιά που ξεκίνησαν από τις υποδομές του και εξελίσσονται σε υψηλότερο επίπεδο.

Οι Σιταποθήκες, σταθερά, είναι '' θερμοκήπιο '' παραγωγής ταλέντων για το χάντμπολ και ο Ολυμπιακός Κερατσινίου καταγράφει τα αποτελέσματα της διαδρομής 33 ετών ( ιδρύθηκε το 1987 ) με τίτλο τιμής, την συμβολή του στην πρόοδο του αθλήματος, με φρέσκα πρόσωπα που, πάντα, νιώθουν την αγάπη του συλλόγου :

'' Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού Κερατσινίου νιώθει περήφανη για τα παιδιά που έχουν προέλθει από τις ακαδημίες της και αγωνίζονται σε ομάδες της Α1 και Α2 κατηγορίας.

Ξεκινάμε με τον Αλέξανδρο Κουκουλά ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ στη μεγάλη κατηγορία με την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιά και παίζοντας ταυτόχρονα πολύ καλή άμυνα συνέβαλε στην άνετη επικράτηση της ομάδας του επί του Δούκα στο γήπεδο Δαΐς στις 17 Οκτώβρη και στη συνέχεια την Κυριακή στις 25 του μήνα σημείωσε 6 γκολ ενάντια στην ομάδα της Σαλαμίνας στο γήπεδο του Ρέντη.

Ο Αλέξανδρος το προηγούμενο το καλοκαίρι είχε αποτελέσει το μήλο της Έριδος από το σύνολο των ισχυρών ομάδων της Α1. Αποτελεί έναν από τους πιο εξελίξιμους παίκτες στην κατηγορία του αν και είναι ο νεότερος. Ευελπιστούμε να τον δούμε να αγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων που θα διοργανώσει η χώρα μας το 2021. Να σημειώσουμε τέλος ότι ο Αλέξανδρος είναι αναπόσπαστο μέρος της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Συνεχίζουμε με τον Αργύρη Πετράκο ο οποίος αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια στην ομάδα της Σαλαμίνας εδώ. Πρωταγωνίστησε στην άνοδο της ομάδας του στη μεγάλη κατηγορία, όντας ο δεύτερος σκόρερ της. Ο Αργύρης συνεχίζει και φέτος τις καλές εμφανίσεις στις οποίες μας είχε συνηθίσει και πέρυσι.

Τη σκυτάλη παίρνει στη συνέχεια ο Αλέξης Σαμαράς που φέτος αγωνίζεται στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας βοηθώντας και αυτός στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα του τη φετινή χρονιά. Ο Αλέξης εκτός από τον Ιωνικό έχει φορέσει και τη φανέλα του Δούκα.

Επόμενος παίκτης ο Κώστας Ματθιάδης ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους και παλιούς παίκτες του Κερατσινίου. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Αθηναϊκό συμβάλλοντας σημαντικά στην καλή πορεία που έχει η ομάδα στην Α2 κατηγορία.

Τέλος ο Γιώργος Νάκος, ο Σταμάτης Κωστόπουλος, ο Γρηγόρης Κεμπισλόγλου, ο Βαγγέλης Ξυπνητός, ο Γιάννης Μαρινάκης, ο Στέργιος Μιχαλόπουλος, ο Φοίβος Σωτηρίου και ο Ραφαήλ Βαζαίος είναι αθλητές που πρωταγωνίστησαν στο εφηβικό τμήμα του Ολυμπιακού Πειραιώς, το οποίο κατέκτησε την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα φέτος ευελπιστούμε να τους δούμε να παίρνουν τις αντίστοιχες ευκαιρίες που τους αξίζουν.

Ο Ολυμπιακός Κερατσινίου είναι περήφανος για όλα αυτά τα παιδιά που διαπρέπουν σε άλλες ομάδες και έχουν γαλουχηθεί στις δικές του ακαδημίες.

Η ομάδα μας είναι από τις λίγες η οποία βασίζεται τόσο πολύ στην ανάπτυξη και στους αθλητές που προκύπτουν από τις ακαδημίες της. Εδώ και πολλά χρόνια με σοβαρή δουλειά, υπευθυνότητα και γνώση οι ακαδημίες μας δημιουργούν αθλητές οι οποίοι αποδεικνύουν την αξία αλλά και το ήθος τους μέσα στα γήπεδα και αποτελούν το φυτώριο για το άθλημα της χειροσφαίρισης.

Η αγκαλιά του Ολυμπιακού Κερατσινίου θα είναι πάντα ανοιχτή για όλα τα παιδιά του με το ίδιο ενδιαφέρον και αγάπη που ξέρουν ότι έχει γι’ αυτά από τότε που τα βοήθησε στα πρώτα τους βήματα ''. 

No comments