Ας βρούμε χρόνο για μελέτη - Μπαίνουμε στην ανοικτή βιβλιοθήκη, «Αθανάσιος Καρακεχαγιάς», του ΣΥΠΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ας βρούμε χρόνο για μελέτη - Μπαίνουμε στην ανοικτή βιβλιοθήκη, «Αθανάσιος Καρακεχαγιάς», του ΣΥΠΧΕ



Ο χρόνος πρέπει να αξιοποιείται και το καθολικό lockdown που έχει επιβληθεί στην χώρα μας, λόγω του κορονοϊού, αποτελεί μια καλή ευκαιρία, μεταξύ άλλων, για επιμόρφωση, μέσω της μελέτης. Για το διάβασμα θα πρέπει, βέβαια, ακόμα και αν ο χρόνος μας, γενικότερα, είναι περιορισμένος, να «γεννάμε» χρόνο. Άλλωστε, πέρα από το ότι ανοίγει νέους ορίζοντες γνώσης, «ακονίζει» το μυαλό, προσφέρει ευχαρίστηση, μάς κάνει παρέα, είναι σίγουρα πιο χρήσιμο από το να μένουμε προσκολλημένοι στις οθόνες.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΣΥΠΧΕ), λοιπόν, δίνει την δυνατότητα της ανάγνωσης και μελέτης μέσα από την ανοικτή βιβλιοθήκη, «Αθανάσιος Καρακεχαγιάς», που ονομάστηκε έτσι στη μνήμη του Ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 54 ετών από ανακοπή καρδιάς.  

Για να μεταβείτε στην ανοικτή βιβλιοθήκη, θα πρέπει να μπείτε στην ιστοσελίδα, sypxe.gr, να πατήσετε «περισσότερα» στην μπάρα, στο πάνω μέρος του site, και ακολούθως να επιλέξετε «Βιβλιοθήκη ''Αθανάσιος Καρακεχαγιάς''». Εκεί θα βρείτε μια σειρά από παρουσιάσεις, αναλύσεις, άρθρα, μελέτες, οδηγούς κ.ά.

Καλή απόλαυση!

No comments