Pregame: Δούκας - Σαλαμίνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δούκας - Σαλαμίνα



Την Σαλαμίνα φιλοξενεί αύριο (07/10, 18:30), στο «Δαΐς», ο Δούκας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι δύο ομάδες δεν έχουν κατακτήσει ακόμα βαθμό στο Πρωτάθλημα. Oι Κυανόλευκοι έχουν αγωνιστεί δύο φορές και στην 3η στροφή είχαν ρεπό, ενώ οι νησιώτες μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες. Έτσι, για αμφότερες τις ομάδες, που στόχο έχουν την παραμονή στην κατηγορία, το αυριανό ματς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κομβικό.

Ο αθλητής του συνόλου των Εκπαιδευτηρίων, Νίκος Ασλής (18χρονος τερματοφύλακας), επεσήμανε στο greekhandball.com: «Το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα, που είναι νέα στην κατηγορία. Προερχόμαστε από δύο ήττες και θέλουμε πολύ αυτή την νίκη. Γι' αυτό τον λόγο, όλη η ομάδα μας είναι έτοιμη, ώστε να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς στο Πρωτάθλημα».

Πλήρης πρόκειται να παρουσιαστεί ο Δούκας.

Από την άλλη, ο παίκτης της Σαλαμίνας, Γιάννης Δίπλαρος (28χρονος αριστερός ίντερ), τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε. Θα πρέπει να μοχθήσουμε, για να κατακτήσουμε την νίκη».

Από τους νεοφώτιστους αναμένεται να απουσιάσει μόνο ο τραυματίας, Τρούλος.

No comments