Pregame: Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας - ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας - ΑΕΚ



Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας θα φιλοξενήσει αύριο (07/10, 20:30) την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier. Oι Κυανόλευκοι, που είχαν ρεπό την 1η αγωνιστική, έχουν πετύχει, προς το παρόν, δύο νίκες απέναντι σε Δούκα (28-27), Σαλαμίνα (26-28), ενώ η Ένωση μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. 

Ο αθλητής του Ιωνικού, Τάσος Τσακνής (32χρονος τερματοφύλακας), σχολίασε στο greekhandball.com: «Το αυριανό ματς απέναντι στην ΑΕΚ έχει για εμάς ξεκάθαρο φαβορί. Παρ' όλα αυτά, όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτό, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να διεκδικήσουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε. Παιχνίδια αυτού του τύπου, κόντρα σε καλύτερες ομάδες, μόνο θετικά μπορούν να μάς προσφέρουν».

Πλήρες πρόκειται να εμφανιστεί το σύνολο του Μάκη Παπακώστα.

Από την άλλη, ο παίκτης της ΑΕΚ, Τάσος Παπαδιονυσίου (30χρονος πίβοτ), τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον ρυθμό μας σε υψηλά επίπεδα. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Οφείλουμε από κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε και κάτι, πράγμα το οποίο θα συνεχίσει να βελτιώνει το σύνολό μας ως ομάδα».

Στην 16άδα δεν συμπεριλήφθηκαν οι Ουγκάλντε, Καλόμοιρος. Αντίθετα, σε αυτήν μπήκε ο Κοτσιώνης.

No comments