Pregame: Διομήδης Άργους - Ολυμπιακός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Διομήδης Άργους - Ολυμπιακός

Το αυριανό (07/10, 18:00) παιχνίδι, Διομήδης Άργους - Ολυμπιακός (4η αγωνιστική, Handball Premier), κεντρίζει το ενδιαφέρον, καθώς οι φίλαθλοι του αθλήματος αναμένουν να παρακολουθήσουν -εξ αποστάσεως βέβαια- ένα αρκετά ελκυστικό, τουλάχιστον ως προς την διακύμανση του σκορ και τις «μάχες» εντός αγωνιστικού χώρου, ματς. Οι «Λύκοι» αποκαλούν «φαβορί» τους Ερυθρόλευκους και πράγματι η πειραϊκή ομάδα έχει τον πρώτο λόγο, όμως οι Αργίτες (ηττήθηκαν εκτός έδρας από την ΑΕΚ, την περασμένη αγωνιστική, με 37-29) θα διεκδικήσουν τους δύο βαθμούς της νίκης και πρόκειται να βάλουν... δύσκολα στους αυριανούς φιλοξενούμενους, που προέρχονται από εντός έδρας νίκη (26-18) κόντρα στον Άρη Νίκαιας.

Ο αθλητής του Διομήδη, Μαλίκ Χόγκας, σχολίασε στο greekhandball.com: «Στόχος μας είναι η νίκη, όπως σε όλα τα παιχνίδια. Όμως για να πετύχουμε να επικρατήσουμε, θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση. Στα... χαρτιά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Ωστόσο, ως πρώην παίκτης της ΑΕΚ, η οποία ηττήθηκε την περασμένη σεζόν στο Άργος, γνωρίζω πως ο Διομήδης είναι σκληρός αντίπαλος. Τα πάντα, λοιπόν, μπορούν να συμβούν, οπότε ας παίξουμε και τότε θα δούμε ποιός θα φανεί καλύτερος».

Πλήρες θα εμφανιστεί το σύνολο του Γιώργου Χαλκίδη.

Από την άλλη, ο παίκτης του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης (22χρονος πίβοτ), δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Θέλουμε να φανούμε βελτιωμένοι, να παρουσιαστούμε σοβαροί και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, για να πάρουμε δύο πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια».

Ο τεχνικός, Νέναντ Κλιάιτς, έχει διαθέσιμους όλους τους αθλητές του.

No comments