Pregame: Ζαφειράκης Νάουσας - ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ζαφειράκης Νάουσας - ΠΑΟΚ



Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (07/10, 18:00) ο Ζαφειράκης Νάουσας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier. Η ομάδα της Νάουσας προέρχεται από εκτός έδρας ήττα (27-23) από τον Φίλιππο Βέροιας, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά από εντός έδρας ισοπαλία (20-20) με αντίπαλο την Δράμα.

Ο αθλητής του Ζαφειράκη, Πέτρος Ρότζιος (24χρονος δεξιός εξτρέμ), επεσήμανε στο greekhandball.com: «Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα στο ματς του Σαββάτου και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ίσως την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Παίζουμε στην έδρα μας και παρά την απουσία του κόσμου, είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε και μας αναλογούν, ώστε να πάρουμε κάτι θετικό από αυτή την αναμέτρηση. Πρώτα απ' όλα, πρέπει να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι».

Από την ομάδα του Κώστα Δεληγιάννη θα απουσιάσει ο Μάτοβιτς, που είχε δεχθεί μπλε κάρτα στο ματς κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας.

Ο παίκτης των Θεσσαλονικέων, Απόστολος Παλάσκας (32χρονος αριστερός ίντερ), ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Το αυριανό παιχνίδι αποτελεί για εμάς μονόδρομο, έχουμε μόνο την νίκη στο μυαλό μας και επιβάλλεται να την πετύχουμε μετά από το αποτυχημένο αποτέλεσμα του Σαββάτου. Ο Ζαφειράκης είναι ένας αξιόμαχος αντίπαλος, που θα παίξει με πολύ πάθος σ' ένα ιδιαίτερο γήπεδο, γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απ' το πρώτο λεπτό στον στόχο μας και να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα σκληρό παιχνίδι».

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των τραυματισμένων, Αποστόλου, Στογιάνοβιτς.

No comments