Pregame: Φαίακας Κέρκυρας - Φίλιππος Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φαίακας Κέρκυρας - Φίλιππος Βέροιας



Με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Πέρρο θα παραταχθεί ο Φαίακας Κέρκυρας αύριο (07/10, 17:00), κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, στο νησί των Φαιάκων, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι Κερκυραίοι πέρασαν, αν και είχαν ρεπό την περασμένη αγωνιστική (3η), εβδομάδα... αναταραχών, αφού παραιτήθηκε ο τεχνικός, Νίκος Ριγανάς, έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία (25-25, 2η αγωνιστική) της ομάδας με αντίπαλο τον Ζαφειράκη Νάουσας. Το σύνολο της Ημαθίας, από την άλλη, προέρχεται από νίκη (27-23) απέναντι στον Ζαφειράκη.  

Ο αθλητής του Φαίακα, Θανάσης Νάστος (22χρονος αριστερός εξτρέμ), σχολίασε στο greekhandball.com: «Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο. Ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι κόντρα στο Φίλιππο Βέροιας θα μάς δώσει το έναυσμα, για να ξεκινήσουμε μια ανοδική πορεία και να ξεχάσουμε τα πρώτα μας αποτελέσματα. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη».

Διαθέσιμοι είναι όλοι οι παίκτες των νησιωτών.

Από την άλλη, ο αθλητής του Φιλίππου, Βασίλης Φιλόσογλου (21 ετών πίβοτ), υπογράμμισε στην ιστοσελίδα μας: «Αρχικά, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Φαίακας είναι μια συγκροτημένη και αρκετά ανταγωνιστική ομάδα. Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και σε αυτά που δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση, έτσι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη».

Πλήρης θα παρουσιαστεί η ομάδα της Βέροιας.

No comments