Pregame: Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- Ζαφειράκης Νάουσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- Ζαφειράκης Νάουσας

Στο τηλεοπτικό (ΕΡΤ Sports) παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Handball Premier, ο Αερωπός Έδεσσας ManDynamic φιλοξενεί αύριο (10/10, 19:30) τον Ζαφειράκη Νάουσας. Ο Αερωπός προέρχεται από εκτός έδρας ήττα (31-25) από την Δράμα, ενώ ο Ζαφειράκης, που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη, από εντός έδρας ήττα (22-29) από τον ΠΑΟΚ.

Ο αθλητής της ομάδας της Έδεσσας, Πέτρος Κυριακού (26χρονος δεξιός εξτρέμ), υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Ερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα μέσα στη Δράμα. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε το αυριανό ματς κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας, ο οποίος έχει καλή ομάδα. Πρέπει να μην χάσουμε την συγκέντρωσή μας για 60 λεπτά, ώστε να πάρουμε τους δύο βαθμούς».

Αμφίβολος είναι, προς το παρόν, ο Φάνης Τζουβάρας, ο οποίος ενδέχεται να δεσμεύεται από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Από την άλλη, ο παίκτης του συνόλου της Νάουσας, Γιώργος Θεοδωρόπουλος (24χρονος πλέι μέικερ), επεσήμανε στην ιστοσελίδα μας: «Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη ομάδα, που ειδικά στην έδρα της παρουσιάζεται πάντα δυνατή και έτοιμη να πάρει το αποτέλεσμα, που θέλει. Ψάχνουμε την πρώτη μας νίκη στο Πρωτάθλημα, η οποία θα μάς δώσει ψυχολογική ώθηση και ταυτόχρονα βαθμολογική ανάσα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της αποστολής μας. Παρ' όλα αυτά, θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Πλήρης πρόκειται να παραταχθεί ο Ζαφειράκης.

No comments