Pregame: Πυλαία - Δράμα Bianco Monte - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Πυλαία - Δράμα Bianco Monte

Την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα αναζητά η Πυλαία, η οποία υποδέχεται αύριο (10/10, 18:00), για την 5η αγωνιστική της Handball Premier, την Δράμα, που μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια Πρωταθλήματος. 

Ο αθλητής της Πυλαίας, Τζούρο Μούγιτς (28χρονος αριστερός ίντερ), σχολίασε στο greekhandball.com: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Δράμα έχει βρει τους ρυθμούς της. Εμείς, αντίθετα, προσπαθούμε ακόμα να... βρεθούμε στο γήπεδο. Θεωρώ, όμως, πως παιχνίδι με παιχνίδι το καταφέρνουμε και για εμάς θα είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο, που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, ώστε να διεκδικήσουμε τους δύο βαθμούς».

Από τους Θεσσαλονικείς θα απουσιάσει ο τραυματίας, Αντωνιάδης.

Από την άλλη, ο παίκτης των Δραμινών, Αδάμ Παπαδόπουλος (25χρονος πίβοτ), τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Η ομάδα έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια. Αυτό, όμως, ανήκει στο παρελθόν, πλέον. Πρέπει να κρατήσουμε το μυαλό μας ''καθαρό'' και προσγειωμένο, αν θέλουμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Η Πυλαία είναι μια ομάδα, που απαρτίζεται από νέους, ταλαντούχους παίκτες και πρέπει να την σεβαστούμε. Σε καμία περίπτωση, ωστόσο, να μην την φοβηθούμε. Το κλίμα είναι πολύ καλό και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μια ακόμη μάχη και ας νικήσει ο καλύτερος ή έστω ο λιγότερο κακός».

Διαθέσιμος δεν θα είναι ο τραυματίας, Τουνγκελίδης.

No comments