Pregame: ΑΕΚ - Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΚ - Δούκας

Η ΑΕΚ αναμετράται αύριο (10/10, 16:00) με αντίπαλο τον Δούκα, στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Handball Premier, με μοναδικό στόχο την διεύρυνση του σερί των νικών της (σ.σ. έχει πετύχει τέσσερα στα τέσσερα). Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων, από την άλλη, προέρχεται από την πρώτη της νίκη (37-36) στο Πρωτάθλημα, κόντρα στη Σαλαμίνα. Χάρη σε αυτήν πήρε τους πρώτους της βαθμούς, καθώς σε δύο παιχνίδια έχει ηττηθεί και στην 3η ''στροφή'' είχε ρεπό.

Ο αθλητής της Ένωσης, Πατρίκ Λέμος (24χρονος Βραζιλιάνος πλέι μέικερ), ανέφερε στο greekhandball.com: «Θέλουμε να διατηρήσουμε τον υψηλό ρυθμό, που έχουμε στα παιχνίδια μας και να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα, αυτή την φορά με αντίπαλο τον Δούκα. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και θέλουμε να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι σε κάθε αναμέτρηση».

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Ουγκάλντε, Φλορίδο, Καλόμοιρος, Μπαμπατζανίδης.

Παράλληλα, ο παίκτης των Κυανόλευκων, Φώτης Τζανιδάκης (26χρονος πίβοτ), σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Αναγνωρίζουμε ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι μια μεγάλη πρόκληση. Παρ' όλα αυτά, πιστεύω ότι δεν πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με φόβο, αλλά να το δούμε ως μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε την δουλειά, που έχουμε κάνει όλον αυτό τον καιρό. Είναι η στιγμή, που μπορεί να μας ενώσει περισσότερο ως ομάδα, και να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω».

Διαθέσιμος δεν θα είναι ο τραυματίας, Παγιάτης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας στα τέλη Οκτωβρίου.

No comments