ΕΣΧΑ: Η κλήρωση του Πρωταθλήματος Εφήβων 2020-21, οι όμιλοι, οι φάσεις και οι δύο πρώτες αγωνιστικές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΣΧΑ: Η κλήρωση του Πρωταθλήματος Εφήβων 2020-21, οι όμιλοι, οι φάσεις και οι δύο πρώτες αγωνιστικές



Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Πρωτάθλημα Εφήβων 2020-21 της ΕΣΧΑ (Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής), η οποία ενημέρωσε τα σωματεία σχετικά. Γνωστοποίησε τις ομάδες, που θα μετάσχουν στους τρεις ομίλους, τις δύο φάσεις του Πρωταθλήματος, καθώς και τις δύο πρώτες αγωνιστικές του.


Aκολουθεί η ενημέρωση της ΕΣΧΑ προς τα σωματεία:


Στην Α’ Φάση, οι αγώνες είναι μονοί (όλους προς όλους). Η κατανομή των ομάδων στους τρεις ομίλους έγινε μετά από κλήρωση και με βάση την κατάταξη στο προηγούμενο Πρωτάθλημα ΕΣΧΑ Εφήβων, της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. 

Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα προκριθούν στη Β’ Φάση και θα συγκροτήσουν τον όμιλο 1-6 και οι υπόλοιπες ομάδες θα συγκροτήσουν τον όμιλο 7-10. Στη Β’ Φάση θα είναι διπλοί οι αγώνες (δύο γύροι). 

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των υποχρεώσεων, που υπάρχουν για την Εθνική ομάδα Εφήβων (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα), μειώνεται σημαντικά σε σχέση με άλλες χρονιές ο αριθμός των αγώνων, ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα στην προβλεπόμενη από την ΕΑΠ/ΟΧΕ ημερομηνία, που μας έχει δοθεί. 


Οι δύο πρώτες αγωνιστικές διαμορφώθηκαν ως εξής:


ΤΕΤΑΡΤΗ/ΠΕΜΠΤΗ  14/15.10.2020


·Π.Α.Ο. ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ – ΠΑΝΕΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.

·Ε.Σ.Ν. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – Α.Ε.Κ.

·ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – ΟΦΝΙ

·Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ – Γ.Ν.Ο.Ν. Ο ΑΡΗΣ

·ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΡΕΠΟ

·ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ.Ν.Φ. ΡΕΠΟ


ΤΕΤΑΡΤΗ/ΠΕΜΠΤΗ  21/22.10.2020


·Ε.Σ.Ν. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ

·Α.Ε.Κ. – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.

·ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

·ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ.Ν.Φ. – Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ

·Ο.Φ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΡΕΠΟ

·Γ.Ν.Ο.Ν. Ο ΑΡΗΣ ΡΕΠΟ

No comments