Μία όμορφη έκφραση, με δημόσιο '' ευχαριστώ '' από τον Μπόρις Κριούτσκοφ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μία όμορφη έκφραση, με δημόσιο '' ευχαριστώ '' από τον Μπόρις Κριούτσκοφ


Στον αθλητισμό, ειδικά στον ( ουσιαστικά ) ερασιτεχνικό, όπου γνωρίζεις τα έξοδα και αδυνατείς να υπολογίσεις ( αν και όπου τα βρείς....) τα έσοδα, είναι όμορφη κάθε ( ειδικά δημόσια...) έκφραση ευχαριστίας για μία συνεργασία που ολοκληρώθηκε.

Ο Μπόρις Κριούτσκοφ συνεχίζει να αγωνίζεται στην Ελλάδα, αλλά, πλέον όχι στον ΠΑΟΚ, καθώς, μετακινήθηκε στον Φίλιππο Βέροιας.

Ο 32χρονος Ουκρανός τερματοφύλακας, σχολίασε με ευχαριστίες για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ : 

'' Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα  ПАОК για τη σεζόν 2019-2020!

Η συμμετοχή μου στην ПАОК αποτέλεσε τη πρώτη μου εμπειρία συνεργασίας με σύλλογο από ξένη χώρα. Δεν κρύβω ότι ανησυχούσα πολύ για το πώς θα είναι τα πράγματα αλλά χάρη στην ομάδα και στην ηγεσία της η προσαρμογή μου κύλησε ομαλά.

Ευχαριστώ, επίσης, την ομάδα για τις παρεχόμενες συνθήκες συνεργασίας και ειδικά για την τοποθεσία του διαμερίσματός μου (η οικογένειά μου και εγώ ήμασταν όσο πιο άνετα γίνεται).

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την θερμή υποδοχή στην ομάδα, για την αφοσίωση και για τις ευχάριστες στιγμές εκτός των αγόνων.

Ευχαριστώ τον πρώην Πρόεδρο (Πετρίδη) και τους πρώην προπονητές (Παπαβασίλης και Μαστορογιάννης ) για την πρόσκληση και την υποστήριξη σε ό, τι χρειαζόμουν. Αν προέκυπτε ερώτηση ή πρόβλημα, προσπαθούσαν να το λύσουν το συντομότερο δυνατό!

Ευχαριστώ τον πρώην Διευθυντή της ομάδας Mίχο, ο οποίος βοήθησε εμένα και την οικογένειά μου όποτε προέκυπτε ανάγκη.

Και ευχαριστώ, φυσικά, την Ελλάδα, μια όμορφη και ζεστή χώρα, στην οποία ήθελα να επιστρέψω ξανά, παρά την πανδημία, αλλά σε ένα άλλο κλαμπ.

Με εκτίμηση

Boris Kryuchkov ''

No comments