Η ανανεωτική προσπάθεια και οι επόμενοι παίκτες που είναι προ των πυλών της Εθνικής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ανανεωτική προσπάθεια και οι επόμενοι παίκτες που είναι προ των πυλών της Εθνικής


  


Το   greekhandball.com είχε προαναγγείλει με ρεπορτάζ του την ανανεωτική προσπάθεια στην Εθνική Ανδρών, όπου πλέον υπάρχει η τάση ενθάρρυνσης αλλά και αξιοποίησης των παιδιών που παίρνουν χρόνο και ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.

Η εμπιστοσύνη στους παίκτες της ΑΕΚ, οκτώ συνολικά, δε ξαφνιάζει με δεδομένο ότι η Ενωση έχει επενδύσει συστηματικά στο ελληνικό έμψυχο υλικό ενώ ο Ολυμπιακός επίσης έχει ισχυρή εκπροσώπηση με τρείς παίκτες. 

Αρέσει το γεγονός ότι ο 23χρονος Παπάζογλου της Δράμας, ο 19χρονος Μπόσκος του Διομήδη, ο 19χρονος Καρακεχαγιάς του Δούκα και ο 21χρονος συμπαίκτης του Κολλύρης, όπως και ο 20χρονος Χουρσουντιάν βρήκαν θέση στην Εθνική Ελλάδας.

Η κλήση του 28χρονου Μισαηλίδη φανερώνει την διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Αρβανίτη, ώστε να τονίσει την σημασία που έχει για εκείνον η πρωταγωνιστική όσο και ουσιαστική συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Θα ακολουθήσουν και άλλα νέα πρόσωπα στην Εθνική Ανδρών, κυρίως αθλητές νεαρής ηλικίας.

Η εκτίμηση μας ότι ο Παπαβασίλης και ο Τσαναξίδης του ΠΑΟΚ και  ο Κουκμίσης της Πυλαίας, είναι τρείς αθλητές που βρίσκονται υπό παρακολούθηση, καθώς, ευρήματα στην απόδοση τους στις πρώτες αγωνιστικές, κρίνεται ότι παρουσιάζουν ενδιαφέρον, είναι τεκμηριωμένη.



No comments