Τζηράς: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να πετύχουμε ό, τι καλύτερο» - Κωστακίδης: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τζηράς: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να πετύχουμε ό, τι καλύτερο» - Κωστακίδης: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι»



Δύο αθλητές της Εθνικής ομάδας Ανδρών της Ελλάδας μίλησαν στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ, έπειτα από την λήξη της αποψινής (13/10) φιλικής αναμέτρησης (33-25) με αντίπαλο την ΑΕΚ και το greekhandball.com απομαγνητοφώνησε τις δηλώσεις τους.

Ο Δημήτρης Τζηράς σχολίασε: «Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια απόψε, δουλέψαμε πολλά πράγματα, κόντρα σε μία ομάδα, που αγωνίζεται σε πολύ υψηλό ρυθμό. Βέβαια, ήταν πολύ μικρή η διάρκεια αυτού του μονοήμερου καμπ. Βοήθησε πολύ το αποψινό φιλικό. Την επόμενη Τετάρτη (21/10) έχουμε φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Θα δουλέψουμε και τότε κάποια πράγματα. Στη συνέχεια, έχουμε επιπλέον φιλικά και ακολούθως τα επίσημα ματς. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να πετύχουμε ό, τι καλύτερο».

Ο Παντελής Κωστακίδης υπογράμμισε: «Παίξαμε ένα δυνατό φιλικό, μετά από καιρό, κόντρα στην ΑΕΚ. Είδαμε τις δυνάμεις μας. Ακολουθεί ένα εξίσου καλό φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια, θα δώσουμε φιλικό με την Αίγυπτο και μετά θα μπούμε στην τελική ευθεία. Είμαστε καλά, θέλει πολύ δουλειά. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, μετά από την αποχή και να διεκδικήσουμε ενωμένοι ό, τι καλύτερο γίνεται».

No comments