Μπακαούκας Χρ.: «Θα πρέπει να σοβαρευτούμε και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπακαούκας Χρ.: «Θα πρέπει να σοβαρευτούμε και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του»

Η Σαλαμίνα θα πρέπει να αρχίσει να βλέπει πιο σοβαρά τα παιχνίδια, στα οποία οφείλει να αναζητήσει βαθμούς, για να παραμείνει στην κατηγορία, επεσήμανε ο πρώτος σκόρερ της χθεσινής (25/10) εκτός έδρας αναμέτρησης (41-21) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, Χριστόφορος Μπακαούκας, μιλώντας στο greekhandball.com. Ο ίδιος συμπλήρωσε πως τα μέλη των νησιωτών θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και ανέφερε, επιπλέον, πως οι νεαροί της ομάδας θα πρέπει να προετοιμαστούν, για να πλαισιώσουν, πιο ενεργά, στο μέλλον το σύνολο.  

Τόνισε: «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αντιμετωπίσαμε έναν ποιοτικό αντίπαλο, με σαφή διαφορά δυναμικότητας σε σχέση μ' εμάς. Αντέξαμε ένα ημίχρονο. 

Αναφορικά με το ότι αναδείχθηκα πρώτος σκόρερ ακόμα και στην ήττα της ομάδας μου, κόντρα σε αντίπαλο υψηλού επιπέδου, αυτό δεν σημαίνει κάτι για εμένα, αφού δεν συνοδεύεται από νίκη. Η Σαλαμίνα θα πρέπει να αρχίσει να βλέπει πιο σοβαρά τα παιχνίδια, στα οποία πρέπει να νικήσει. Παράλληλα, ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Μέσα στο διάστημα της διακοπής θα πρέπει να σοβαρευτούμε, να βελτιωθούμε ατομικά και συνολικά και να μιλήσουμε. Όλα αυτά, εάν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Ο αθλητής των νησιωτών ρωτήθηκε, ακόμα, σχετικά με το γεγονός πως στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο γιος του, Γιώργος, εκτέλεσε πέναλτι (σ.σ. δεν σκόραρε), αν και ο ίδιος (σ.σ. ο Χριστόφορος) βρισκόταν εντός αγωνιστικού χώρου: «Θα πρέπει να δίνουμε κίνητρο στους νέους, για να μπουν στο κλίμα. Σιγά σιγά θα πρέπει όλοι να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και να είναι πιο ενεργοί. Θα πρέπει να προετοιμάσουμε τους νεαρούς, ώστε στα επόμενα χρόνια να πλαισιώσουν την ομάδα μας, να έχουν ρόλο. Η επιλογή να αφήσουμε τον Γιώργο να εκτελέσει το πέναλτι, αν και κανονικά τα εκτελώ εγώ, ήταν, έτσι, συνειδητή». 

No comments