Μπέσα: «Παίκτης, που αξίζει εξαιρετικό σεβασμό, ο Μάλλιος» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπέσα: «Παίκτης, που αξίζει εξαιρετικό σεβασμό, ο Μάλλιος»



Άκρως τιμητική είναι για τον Χάρη Μάλλιο η ανάρτηση της ομάδας του, Μπέσα Φαμγκάς (Κόσοβο), στο Facebook.  

Στα περισσότερα Πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου της πρώτης κατηγορίας ανδρών του Κοσόβου, ήδη ισχύει διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Έτσι, η Μπέσα ''αποχαιρέτησε'' προσωρινά δύο διεθνείς, μη γηγενείς, παίκτες της, τον Έλληνα, Χάρη Μάλλιο και τον Νίκολα Πρτσεν από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη. 

Συγκεκριμένα, γράφτηκε, μεταξύ άλλων, στον λογαριασμό της: «Έχουμε πέντε διεθνείς παίκτες και δύο προπονητές με τις Εθνικές ομάδες του Κοσόβου, όμως έχουμε επίσης και δύο διεθνείς αθλητές, που αξίζουν εξαιρετικό σεβασμό, τον Νίκολα Πρτσεν και τον Χάρη Μάλλιο. Με τα μεγάλα ονόματα του χάντμπολ, προσπαθούμε να φτάσουμε σε νέα επίπεδα και να συμβάλλουμε στην βελτίωση της ποιότητας του αθλήματος στη χώρα μας. Ευχόμαστε επιτυχία στις Εθνικές μας ομάδες και σε όλους τους διεθνείς μας».

Σημειώνεται πως η Εθνική Ανδρών της Ελλάδας αντιμετωπίζει την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου (19:00) την Σερβία, στο Ζρένιανιν, ενώ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου (16:00 - ΕΡΤSPORTS) υποδέχεται στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης την Γαλλία, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου για τα προκριματικά του EURO 2022.

No comments