Αργυροπούλου: «Παίζουμε ολοένα και καλύτερα - Μια δεύτερη παύση θα ήταν λυπηρή» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αργυροπούλου: «Παίζουμε ολοένα και καλύτερα - Μια δεύτερη παύση θα ήταν λυπηρή»



Ολοένα και καλύτερα παίζει η Νέα Ιωνία, όσο περνάει ο καιρός, σχολίασε στο greekhandball.com η αθλήτρια της ομάδας, Πένυ Αργυροπούλου, έπειτα από την εντός έδρας νίκη (29-17) με αντίπαλο τον ΓΑΣ Καματερού. Παράλληλα, η διεθνής παίκτρια τόνισε ότι μια πιθανή δεύτερη παύση της αγωνιστικής δράσης θα ήταν λυπηρή.

Ανέφερε: «Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Όσο περνάει ο καιρός παίζουμε ολοένα και καλύτερα. Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία και το κλίμα είναι ιδανικό εντός και εκτός αποδυτηρίων. 

Ελπίζω να μας αφήσει η πανδημία να συνεχίσουμε το έργο, που ξεκινήσαμε και να μην διακοπεί ξανά το Πρωτάθλημα. Μια δεύτερη παύση δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Είναι λυπηρό να μπαίνεις σε αγωνιστικό ρυθμό, να βρίσκεις τα ''πατήματά'' σου και ξαφνικά να πρέπει να περιοριστείς και πάλι. Σε κάθε περίπτωση, θα φροντίσουμε να κρατηθούμε σε φόρμα. Δεν ξέρω αν είναι αδικία να διακοπούν ξανά τα Πρωταθλήματα, όμως δεν βρίσκω τον λόγο για να γίνει κάτι τέτοιο, εφόσον τηρούνται τα μέτρα, τουλάχιστον στο χάντμπολ.

Όσον αφορά στα 7 γκολ που σημείωσα κόντρα στον ΓΑΣ Καματερού, αυτό το γεγονός με χαροποιεί ιδιαίτερα. Δεν είχα παρουσιαστεί, όπως θα έπρεπε και όπως θα ήθελα στα προηγούμενα ματς. Στην επίτευξη των τερμάτων μου, συνέβαλε φυσικά όλο το σύνολο και γι' αυτό θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές μου».

No comments