Στραβομύτης: "Να χαίρονται με το πρόσωπο αυτής της ομάδας, έστω οι άνθρωποι που είναι κοντά μας" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στραβομύτης: "Να χαίρονται με το πρόσωπο αυτής της ομάδας, έστω οι άνθρωποι που είναι κοντά μας"

Στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας του, η οποία έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη με απώτερο σκοπό το καλό θέαμα, αναφέρθηκε ο προπονητής του Πανελληνίου, Δημήτρης Στραβομύτης μιλώντας στο greekhandball.com, μετά την εντός έδρας επικράτηση επί του Πανιωνίου (27-13).

Τόνισε: "Είμαστε μια ομάδα αρκετά νεανική, προσπαθούμε, μέσω της δουλειάς, να "δέσουμε" ακόμη περισσότερο και να παρουσιάσουμε καλό θέαμα, ώστε να χαίρονται με το πρόσωπο αυτής της ομάδας, έστω οι άνθρωποι που είναι κοντά μας. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος, κοιτάμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, μαζί με τα νέα παιδιά και μέσω αυτής της προσπάθειας να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα". 

Παράλληλα, ερωτώμενος για την αβεβαιότητα που υπάρχει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανέφερε: "Η συνέχεια, λόγω του κορωνοϊού, είναι ένα ερωτηματικό και δεν ξέρω ακόμη αν και για πόσο θα μπορούμε να κάνουμε προπονήσεις σε κλειστούς χώρους. Μαζί με τις οδηγίες του συλλόγου θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε κάποια στοιχεία σε εξωτερικούς χώρους, ώστε αν η κατάσταση σε ένα μήνα έχει ομαλοποιηθεί, να είμαστε έτοιμοι να ξαναμπούμε στο αγωνιστικό μας πλάνο".

No comments