Βασιλείου: «Μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη απόδοση - Τα δίνουμε όλα και ελπίζουμε στη σωτηρία» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βασιλείου: «Μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη απόδοση - Τα δίνουμε όλα και ελπίζουμε στη σωτηρία»



Καλύτερα θα μπορούσε να τα είχε πάει ο ΓΑΣ Καματερού, εκτός έδρας, κόντρα στη Νέα Ιωνία (29-17), υπογράμμισε η αθλήτρια του συνόλου, Αναστασία Βασιλείου, μιλώντας στο greekhandball.com. Η παίκτρια των σημερινών (31/10) φιλοξενούμενων επεσήμανε, ακόμα, πως στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Δήλωσε: «Στόχος μας δεν ήταν, ούτως ή άλλως, αυτό το ματς. Προετοιμαζόμαστε για τα προσεχή, με την ελπίδα πως τελικά θα διεξαχθούν. Ο προγραμματισμός είναι πολύ πιο δύσκολος, όταν συνεχώς έχεις αμφιβολίες και αυτό ισχύει για όλη την κοινωνία, αυτή την περίοδο. Την Πέμπτη (29/10) θα παίζαμε με τον Άρη Νίκαιας, σε εξ αναβολής ματς και λίγες ώρες πριν μάθαμε πως για δεύτερη φορά η αναμέτρηση δεν θα πραγματοποιούνταν, γεγονός που επέφερε μια δόση απογοήτευσης, όμως δεν γινόταν διαφορετικά.

Ο ΓΑΣ Καματερού έχει ως στόχο την σωτηρία. Μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη απόδοση σήμερα, όμως ήμασταν εκτός ρυθμού. Τα δίνουμε όλα ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και ελπίζουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

No comments