Pregame: ΠΑΟΚ - Αερωπός Έδεσσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΠΑΟΚ - Αερωπός Έδεσσας


ΠΑΟΚ και Αερωπός Έδεσσας κοντράρονται αύριο (19/09, 18:00), στη Θεσσαλονίκη και ελπίζουν σ' ένα θετικό ξεκίνημα στις υποχρεώσεις τους στη Handball Premier. Αμφότεροι μετέχουν στον βόρειο όμιλο του Πρωταθλήματος, στον οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά παρουσιάζεται ως η πιο ισχυρή ομάδα, ωστόσο και εκείνη της Έδεσσας δεν αποτελεί αμελητέο μέγεθος.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάνος Γούσιος, επεσήμανε στο greekhandball.com: «Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και άλλα απρόοπτα. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα, που είναι μέσα στην τετράδα τα τελευταία δύο χρόνια και κράτησε σημαντικό μέρος του ρόστερ της. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να πάρουμε τη νίκη».
Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να εμφανιστούν δίχως απουσίες.
Από την άλλη, ο κόουτς του Αερωπού, Γιάννης Πηλαλίδης, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Σαφέστατα φαβορί του αγώνα είναι ο ΠΑΟΚ. Το μόνο σίγουρο για εμάς είναι πως δεν είμαστε έτοιμοι όσον αφορά στην πληρότητα του ρόστερ. Θεωρώ πως ο συγκεκριμένος αγώνας, αν γινόταν σε άλλη χρονική στιγμή θα είχε ιδιαίτερη σημασία, ωστόσο δεν μεμψιμοιρούμε, «χτίζουμε», άλλωστε, την ομάδα ακόμα. Καλή σεζόν σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος, υγεία, και εύχομαι να διεξαχθεί το Πρωτάθλημα ομαλά». 
Ο Αερωπός θα στερηθεί των υπηρεσιών των Πάβλοβιτς, Μικάβα, Φάνη Τζουβάρα, οι οποίοι δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στο σύνολο.  

No comments