Pregame: Σαλαμίνα - Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Σαλαμίνα - Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic



Ντέρμπι αναμένεται να είναι το αυριανό (19/09, 19:30) ματς μεταξύ της Σαλαμίνας και του Άρη Νίκαιας Olympic Diagnostic, στην έδρα της πρώτης. Οι δύο ομάδες στοχεύουν στην παραμονή στη Handball Premier και πρόκειται να διεκδικήσουν τους βαθμούς της νίκης, οι οποίοι ενδεχομένως να τούς φανούν πολύ χρήσιμοι στη συνέχεια.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων, Μπάμπης Αλαΐσκας, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Πρόκειται για ένα ντέρμπι μεγάλης βαθμολογικής αξίας. Ίσως κριθούν, στη συνέχεια, πολλά από αυτό το ματς. Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες, ελπίζω να αναδειχθούμε νικητές».

Αμφίβολοι για την ομάδα της Σαλαμίνας είναι, προς το παρόν, οι Δίπλαρος, Πετράκος, των οποίων η συμμετοχή στο αυριανό ματς θα αποφασιστεί απόψε (18/09).

Επιπλέον, ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Γρηγοράκης, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Ξεκινάμε το Πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας έναν αντίπαλο, που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους μ' εμάς και όλοι γνωρίζουμε την σημασία των βαθμών για τη συνέχεια. Θα είναι ένα ντέρμπι, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα έχοντας αφήσει πλέον πίσω το γηπεδικό πρόβλημα, που μας ταλάνιζε τις πρώτες εβδομάδες. Κατά την γνώμη μου, δεν υπάρχει φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Καλή αρχή σε όλους, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Η ομάδα της Νίκαιας θα ταξιδέψει πλήρης στο νησί του Αργοσαρωνικού.  

No comments