Pregame: Δούκας - Διομήδης Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δούκας - Διομήδης Άργους


Την αυλαία της πρεμιέρας της Handball Premier ανοίγει το παιχνίδι, Δούκας - Διομήδης Άργους, αύριο (18/09, 17:00). Το αθηναϊκό σύνολο φιλοξενεί τους Αργίτες στο «Δαΐς» και θα επιχειρήσει να ξεκινήσει με το δεξί, αν και φαβορί της αναμέτρησης είναι ο Διομήδης. 
Ο τεχνικός του Δούκα, Κώστας Μπούνας, ανέφερε στο greekhandball.com: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με τελείως διαφορετικούς στόχους. Ο φετινός Διομήδης είναι, όπως και πέρυσι, μια πολύ καλή ομάδα, που θεωρώ ότι θα προχωρήσει εύκολα στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος, στην οποία θα διεκδικήσει την είσοδό του στην τελική τετράδα. Είναι δεδομένο ότι είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως χαίρομαι που ξεκινάμε με δύσκολα, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να συνειδητοποιήσουμε την πραγματική δυναμική της Handball Premier. Καλό Πρωτάθλημα σε όλους, μακριά από τραυματισμούς».
Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων είναι πλήρης.
Από την άλλη, ο προπονητής των «Λύκων», Γιώργος Χαλκίδης, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Ο αντικειμενικός στόχος του Διομήδη δεν είναι άλλος από μία θέση στην τετράδα της λίγκας. Αρχικά, και προτού το Πρωτάθλημα γίνει ενιαίο, προσδοκούμε στην κατάκτηση της τρίτης θέσης του εξαιρετικά δύσκολου νοτίου ομίλου».
Διαθέσιμοι δεν θα είναι οι Τζίμπουλας (τραυματίας), Τσάκαλος (υπηρετεί στον στρατό).

No comments