Pregame: Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic - ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic - ΑΕΚ

Ως γηπεδούχος θα αγωνιστεί (σ.σ. λόγω της μη διαθεσιμότητας του «Μ. Λοΐζος», ακόμα, για αγώνες) στην αίθουσα, «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, αύριο (26/09, 18:00), ο Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic, ο οποίος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Ο Άρης πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη (19-27) με αντίπαλο την Σαλαμίνα, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, ενώ η Ένωση επικράτησε (31-22), στην έδρα της, στο ντέρμπι κόντρα στον μεγάλο της αντίπαλο, Ολυμπιακό.

Ο 19χρονος πίβοτ της ομάδας της Νίκαιας, Κώστας Βλάχος, ανέφερε στο greekhandball.com: «Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση απέναντι στην Σαλαμίνα. Έχουμε διαφορετικούς στόχους από την ΑΕΚ, αλλά θέλουμε να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση και να δοκιμάσουμε στοιχεία του παιχνιδιού μας, ώστε να προετοιμαστούμε για τα ματς, που ακολουθούν».

Από το σύνολο του τεχνικού, Γιάννη Γρηγοράκη, ενδέχεται να απουσιάσει ο Χελιώτης, λόγω διαστρέμματος.

Από την άλλη, ο 22χρονος αριστερός ίντερ, Γιάννης Καλόμοιρος, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: «Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα, που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Θέλουμε να κρατήσουμε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση».

Η ΑΕΚ αναμένεται να εμφανιστεί πλήρης.

No comments